Home / Ostatné / Tričko zdarma? Áno, prosím!

Tričko zdarma? Áno, prosím!

Pred pár dňami sme vám priniesli informácie o skvelej spoločnosti, ktorá okrem kvalitných a krásnych tričiek, dodáva aj harmóniu a pozitívnu energiu do vášho tela i mysle. Aby ste si to odskúšali doslova na vlastnej koži, priniesli sme vám v spolupráci s jedinečným DEDOLES-om súťaž o unikátne tričko podľa vlastného výberu! Odpovedzte správne na súťažnú otázku, privolávajte si v mysli dva týždne svoju výhru a čakajte na zverejnenie výsledkov. Keď však vyhráte, môže nastať jeden veľký problém. Dostanete sa na stránku a nebudete vedieť si vybrať len jedno jediné tričko, nakoľko všetky sú naozaj jedinečné. Ešte nikdy nebolo také jednoduché dostať zadarmo pozitívnu energiu, harmóniu a krásne tričko v jednom! Nepotrebujete nič špeciálne, len veriť, že vyhráte. Smelo do toho!

Ako sa zúčastníte súťaže o jedinečné tričko podľa vlastného výberu na stránkach DEDOLES?

1. Pridajte sa na FB do skupiny Pisem.sk a Dedoles. V opačnom prípade nebudeme môcť akceptovať vaše odpovede.

2. Správne odpovedzte na otázku: Koľko darčekových poukazov je v ponuke na predaj na stránke www.dedoles.sk? Odpovedajte, prosím, prostredníctvom nášho formuláru.

SÚŤAŽ BOLA UKONČENÁ.

Súťažiaci súhlasia so zasielaním obchodných a iných informácií formou mailu z webu PISEM.SK.

Súťaž prebieha od 22.01.2013 do 04.02. 2013.

Výhercu ľubovoľného trička zo stránky www.dedoles.sk vyhlásime 05.02.2013. POZOR! Výsledky súťaže budú uverejnené práve na fb stránkach, ktoré sú uvedené v bode číslo 1, preto je nevyhnutné , aby ste si ich dali do obľúbených a sledovali dianie súťaže.

 Prajeme veľa šťastia a DEDOLES-u ďakujeme za cenu do súťaže.

 Autor: Michaela

 Foto: dedoles.sk