Home / Nezaradené / Jazdíte na LPG alebo CNG? Toto by vás malo zaujímať

Jazdíte na LPG alebo CNG? Toto by vás malo zaujímať

Ak používate auto s pohonom na LPG alebo CNG, potom vás výsledky testov TÜV budú zaujímať. Jedná sa zrejme o jediné testy účinnosti motorových aditív pri motoroch poháňaných plynom, ktoré boli robené v reálnej prevádzke a nie v umelých laboratórnych podmienkach. Aký bol výsledok? Účinnosť aditíva Flashlube je mimoriadna!

Medzinárodne uznávané spotrebiteľské združenie TÜV NORD v rozsiahlom teste zdokumentovalo jednoznačný prínos motorových aditív Flashlube. Motor s pohonom na LPG, ktorý nie je ošetrený kvalitným motorovým aditívom, je vystavený zvýšenému riziku poškodenia. Motorové aditívum do LPG od firmy Flashlube má podľa zistení testov TÜV pri jazde s autom na LPG zásadný a jasne merateľný pozitívny účinok na chod motoru.

Flashlube Valve Saver Fluid  je podľa dostupných informácí prvým motorovým aditívom do LPG na svete, ktoré má certifikát na cestnú prevádzku od TÜV. Na rozdiel od laboratórnych skúšok, ktoré neberú do úvahy zmenu dávkovačov v meniacich sa prevádzkových podmienkach, iba terénne testy spoľahlivo ukazujú, aký vplyv má aditívum na chod motoru v bežnej prevádzke. Spotrebiteľské testy TÜV v tomto ohľade dokazujú jedinečné vlastnosti motorových aditív do LPG od Flashlube.

Aditíva do LPG / CNG chránia motorové ventily. Aplikované aditívum udržuje horné časti valcov čisté, premazané a znižuje ich vysokú teplotu. Čistota a správna funkčnosť ventilových sediel vedie k lepšiemu chladeniu ventilov a k zníženiu prehrievania výfukových ventilov.

Aditívum Flashlube Valve Saver Fluid nie je iba čistič horných častí valcov. Obsahuje celú radu nielen čistiacich, ale tiež ochranných zložiek. Je to prvé čistace mazivo, ktoré obsahuje náhražku olova. Zároveň veľmi značne znižuje opotrebovanie ventilových sediel a poskytuje tak isto všetko, čo by malo poskytovať aditívum kvalitného olovnatého benzínu.

Text: Reklamný článok

Foto: sxc.hu