Home / Ostatné / Súťaž o luxusné pero a náušnice od Swarovski-online.sk!

Súťaž o luxusné pero a náušnice od Swarovski-online.sk!

Snáď každý z nás pozná jedinečné šperky tejto značky a vo veľa prípadoch vlastníte už nejaký svoj kus.  Ktorá z vás miluje odlesky úžasných farebných kameňov a chcela by zažiariť s krásnymi ružovými náušnicami značkových kryštálov spolu s luxusným perom rovnakej farby, ktoré vám bude každý závidieť? Milujete módu a chcete sa ukázať v žiarivom svetle plnom reflektorov? Vyhrajte túto skvelú sadu a garantujeme vám, že sa okolie na vás nebude vedieť vynadívať!

Zapojte sa do našej jedinečnej súťaže, vďaka ktorej tento set môžete ľahko získať po odpovedi na jednoduchú otázku. Neváhajte! Od výhry vás delí tak málo!

Bližšie informácie o daných šperkoch, ako aj o celkovej ponuke všetkých klenotov, sa dozviete na webovej stránke Swarovski. Zapojte sa do jednoduchej súťaže a možno o dva týždne vyžrebujeme práve vás!

Ako sa zúčastnite súťaže o tento skvelý set v hodnote viac ako 30,00 € ?

1. Pridajte sa na FB do skupiny PISEM.sk a swarovski-online.sk. Inak vás nebudeme môcť zaradiť do súťaže.

2.Správne odpovedzte na otázku, v akých farebných kombináciách si môžete objednať perá Swarovski Elements? Odpovedajte prostredníctvom nášho formuláru.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

[form form-9]

Správne riešenie na otázku nájdete na stránke www.swarovski-online.sk

Súťaž prebieha od 14.3.2013 do 28.3.2013.

Šťastného výhercu vyžrebujeme o deň neskôr, teda 29.3.2013. POZOR! Výsledky súťaže budú uverejnené práve na fanpage PISEM.sk a Swarovski-online.sk, preto nezabudnite pravidelne kontrolovať tieto FB stránky!

Prajeme vám veľa šťastia a stránke swarovski-online.sk ďakujeme za cenu do súťaže.

Súťažiaci súhlasia so zasielaním obchodných a iných informácií formou mailu z webu PISEM.SK.

Text: Michaela

Foto: swarovski-online.sk