Home / Elektro / Súťaž o PC hru Total War: Rome 2

Súťaž o PC hru Total War: Rome 2

V dnešnej dobe bojuje na rôznych frontoch azda každý jedinec. Dennodenné výhry i prehry jednoducho k životu patria. Hovorí sa ale i to, že sa život nesmie brať až príliš vážne, pretože jeho jednoduchosť zrazu nebude jednoduchosťou, ale ťažobou. Zabudnite teda na životné prekážky a polená, ktoré vám ostatní hádžu pod nohy, oddýchnite si a užite si svoj voľný čas! Že ako? Napríklad hraním nového herného titulu na vašom PC!

Iba s internetovým magazínom PISEM.sk máte možnosť vžiť sa do úlohy veliteľa, ktorého rozkazy budú pre desaťtisíce vojakov zákonmi! Ukážte svoju taktickú silu v obrovskej vojnovej mašinérií antického sveta. Kolosálne bitky, starobylé mestá a strategický zážitok možno i vy budete môcť zažiť na vlastnú kožu,  ak sa zapojíte do súťaže o českú verziu skvelej hry Total War: Rome 2!

Čo je potrebné spraviť pre zapojenie sa do súťaže?

1. Byť fanúšikom Pisem.sk na Facebooku (klikni sem).

2. Zdieľaj verejne tento súťažný článok s textom: „súťažím.“ Zdieľania s iným textom, ako napr. „zdieľam“ budú vymazané, alebo ignorované. Zdieľať je možné iba 1x, viacnásobné zdieľania budú vylúčené zo súťaže.

Víťazom súťaže sa stáva p. Lukáš Majling. Výhercu prosíme o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená.

Súťaž trvá od 25.11.2013 do 13.1.2014. Výherca bude vyžrebovaný prostredníctvom systému žrebovania na www.random.org, maximálne do 3 dní od ukončenia súťaže. Meno výhercu bude zverejnené na stránke www.pisem.sk. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí so všeobecnými súťažnými podmienkami internetového magazínu PISEM.sk.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: pisem.sk