Home / Ostatné / O akom snívate vy ?

O akom snívate vy ?

Snívanie je nádherné. Preto, že v našich snoch dokážeme čokoľvek, môžeme ísť kamkoľvek a naše je všetko, čo si len predstavíme. Skúste si spomenúť na svoje detstvo. Mali sme väčšie i menšie sny. Každé dievčatko túžilo po bábike a verím, že snom každého malého chlapca bolo auto. Ako sme rástli, naše sny sa menili, pribúdali, alebo zanikli v spleti dní. Stali sme sa tínedžermi a vo svojich pätnástich, či šestnástich sme snívali o rôznych veciach. Ale najmä sme sa nevedeli dočkať toho, kedy budeme mať konečne osemnásť. Okrem iného aj preto, aby sme si mohli urobiť vodičský preukaz a vyraziť do sveta na štyroch kolesách.

Naše sny sa s pribúdajúcimi rokmi zvyknú čoraz viac približovať realite. Nie všetky samozrejme, ale väčšina. Po prekročení magickej osemnástky sa dievčatá zameriavajú skôr na sny o vlastnom bývaní,cestovaní, rodine a kariére.

Mladí muži však okrem úspešnej kariéry prahnú po najrôznejších technických hračkách, a hlavne túžia mať super auto. Veď kto už by nechcel parádne autíčko vyšperkované do najmenšieho detailu. Bežnou súčasťou chlapčenských snov o ideálnom aute sú halogénové svetlá, spojler, deflektory, tmavé fólie, liatinové disky, či úzkoprofilové kvalitné pneumatiky. Sú to najmä tie drobnosti, ktoré robia z nášho štvorkolesového miláčika splnený sen. A vlastne nielen muži túžia po parádnom aute.

Dámy o ňom snívajú tiež, ibaže trochu inak. Malo by byť akurátnej veľkosti, aby sa s ním dalo všade zaparkovať. Trendy farba (napríklad k očiam), interiér, ktorý ladí s exteriérom a vyšívané autokoberce s monogramom v súlade s poťahmi. Vylepšenia ako nálepky tiež nie sú na zahodenie. No a samozrejme nesmie chýbať čerešnička na torte v podobe obľúbenej vône.

Zasnívali ste si spolu so mnou? Verím že áno. A verím aj tomu, že si jedného pekného dňa svoj sen o aute splníte. Aj ja mám jeden, ale o tom niekedy inokedy.

Text: Barbie

Foto: sxc.hu

Leave a Reply