Home / Súťaže / Súťaž s tanečnou školou PEGAFUN

Súťaž s tanečnou školou PEGAFUN

Hudba a tanec, kto by to nemal rád. Najmä spoločenské tance, ktoré majú pôvab, iskru, sú nabité emóciami i erotikou. Tanec je zároveň  jedna z najprirodzenejších zložiek pohybu človeka.  Napriek tomu, vedieť dobre tancovať nie je len o zdraví a pohybe, ale aj o spoločenskej prestíži. Je ľahké byť hviezdou spoločenskej akcie, keď predvediete perfektne zvládnutú tanečnú choreografiu. Pozerali ste Lets Dance? Alebo sa zasnene dívali na tanečné pohyby v kultovom filme Hriešny tanec? Ak áno, určite viete o čom hovorím.

Preto je mi cťou a radosťou vás oboznámiť s netradičnou súťažnou cenou.

Sponzorom súťaže sa stala vychýrená tanečná škola PEGAFUN, ktorá ponúka bohatý výber kurzov najrozličnejších tancov ako sú napríklad latinsko – americké tance, brazílska Samba, kubánska Cha-cha, Jive, Salsa. V ponuke nájdete aj kurz štandardných tancov ako sú  Waltz, Tango, Valčík, Slow fox, Quicskstep.  Výhodou sú aj moderné tanečné štýly typu: Hip-Hop, street dance, new style.

Z tanečnej školy Pegafun, si okrem skvelej nálady, lepšej postavy a dojmov z profesionálnych školiteľov, odnesiete aj to najcennejšie. Skúsenosť, ktorá je na nezaplatenie.

Cena do súťaže je:

BEZPLATNÝ TANEČNÝ KURZ  PODĽA VLASTNÉHO VÝBERU V TANEČNEJ ŠKOLE PEGAFUN DANCE GROUP  (10 lekcií)

Nepremeškajte túto skvelú príležitosť a stanete sa kráľom parketu! Ohúrite svoje okolie a opačné pohlavie vám bude ležať pri nohách.

PEGAFUN

Hlavne poďme  súťažiť, pravidlá sú nasledovné:

1.       Zdieľajte túto súťaž v skupine PISEM.SK na FB  /kto ešte nie je v skupine, musí sa pridať/

2.       Navštívte stránku www.pegafun.sk a nájdite správnu odpoveď na otázku :

 

KTO ZALOŽIL TANEČNÚ ŠKOLU PEGAFUN?

 

3.       Správnu odpoveď zašlite na info@pisem.sk, do predmetu správy dajte slovíčko  „SÚŤAŽ S PEGAFUN“

 

Uzávierka súťaže je dňa 15.10.2012 a ako sme už spomínali, víťaz získa kurz tanca podľa vlastného výberu úplne zdarma. Kurz bude prebiehať v priestoroch tanečnej školy Pegafun.

Veľa šťastia v hre praje kolektív PISEM.SK

Text: Peter

Foto: pegafun.sk

Leave a Reply