Home / Súťaže / Ukončené / Súťaž o 2 dni v Bojniciach s GRAND MS s.r.o., Prievidza

Súťaž o 2 dni v Bojniciach s GRAND MS s.r.o., Prievidza

Určite sa vám už neraz stalo, že farba vo vašej tlačiarni došla práve vo chvíli, keď ste potrebovali nevyhnutne tlačiť.  Ráno ste utekali do najbližšieho obchodu, kde samozrejme túto farbu nemali.  Ani v ďalšom a ďalšom. Iba jeden predajca, ktorého doba dodania bola 24 hodín a aj to iba originálnej farby, ktorá žiaľ bola drahá.

Riešenie je samozrejme na dosah. Je ním firma Grand MS s.r.o., Prievidza, popredný priamy dovozca a predajca náhradných, kompatibilných ale aj originálnych náplní do tlačiarní. Firma s dlhodobou históriou, mimoriadne priaznivými cenami, širokou škálou produktov, rýchlou dostupnosťou a mimoriadnou odbornosťou.

Ponuku atramentových cartridgov, tonerov, samostatného atramentu, plniacich sád (refill kitov), reseterov, fotopapieru či iného príslušenstva nájdete na stránke www.tonerydotlaciarne.sk. Už nikdy sa vám nestane, že nebudete môcť tlačiť, keď to budete najviac potrebovať! Množstvo tovaru na sklade, vždy všetko pripravené na dodanie do 24 hodín!

Súťaž organizuje firma GRAND MS s.r.o, Prievidza, ktorá je aj sponzorom súťaže.

Ide o  dvojdňový pobyt v ubytovacom zariadení “Na teplej vode” pre dve osoby, v objekte “Horný dom”. Bližšie informácie o ubytovaní a okolí nájdete na www.ubytovanie.grand-ms.sk, prípadne na www.mlynarovdombojnice.sk . Ubytovací objekt sa nachádza len 180 m od Bojnických kúpeľov. Pobyt v ubytovacom zariadení je realizovaný formou “prenájmu ubytovacích priestorov” – bez služieb.

Ilustračný obrázok

A ako teda môžete  vyhrať? Veľmi jednoducho!

1. Zaregistrujte sa na www.tonerydotlaciarne.sk

2. Pridajte sa do skupiny na TONERY DO TLACIARNE na FB.

Upozorňujeme, že v prípade vyplnenia nepravdivých či duplicitných údajov, budete vyradení zo všetkých (aj budúcich) súťaží.

Víťaz  01.10.2012 získa túto super cenu!  

Okrem hlavnej ceny sa zlosujú aj 3 exkluzívne USB kľúče. 

Mená víťazov, ako aj spôsob zlosovania  sa dozviete na webovej stránke firmy.

A aby odmien nebolo málo, po vašej úspešnej registrácii (bod č. 2) máte možnosť získať tieto skvelé ceny každý mesiac!

Ilustračný obrázok

Byť zákazníkom Grand MS s.r.o., Prievidza sa proste oplatí. Všetky kazety do tlačiarne na jednom mieste, špičkové ceny, rýchle dodanie, vernostné body pri nákupe nad 10 € za ktoré môžete nakupovať  a možnosť každý mesiac vyhrať. No nie je to super ponuka?

Text: Peter

Foto: sxc.hu, tonerydotlaciarne.sk

PR článok

Leave a Reply