Home / Láska, sex, vzťahy / Ako si udržať partnera

Ako si udržať partnera

Všade na internete nájdete návody ako “ho” zbaliť. Keď objektívne zhodnotíte, čo je ťažšie? Zbaliť muža snov, alebo si ho udržať?  chvíľku, zbystrite. Prinášame zopár tipov, ako na to.Je krásne zbaliť objekt svojho záujmu, ale ak vám nemá táto radosť vydržať iba

1. Muži majú radi všemožné technické hračky. Samozrejme aj nové výkonné automobily. Však si len všimnite, ako sa mu zaiskrí v očiach hľadiac na nejakej výstave na nový model luxusného vozidla. Proste dieťa v sebe nezaprie žiaden muž.  Keď vám teda bude večer zápalisto rozprávať o novom aute, ktoré videl, stačí iba prikývnuť. Nie je podstatné, či vaša pozornosť je aktuálne smerovaná iným smerom, alebo nemáte vzťah k týmto technickým veciam. On je rád, že ho „počúvate.“  A určite to vo vhodnej chvíli náležite ocení.

2. Buďte pre neho tajomnou. Nie je nič horšie, ako keď sa za týždeň „dokonale“ poznáte. Partnera práve často omrzí čitateľnosť vašej povahy. Občas ho prekvapte nepredvídanou reakciou, programom, alebo myšlienkovým pochodom.  Nedávajte mu pocit, že vás dokonale pozná a dokáže na 100% presne predvídať vaše reakcie. Práve stereotyp je najčastejšou príčinou zovšednenia vzťahu. A následného rozpadu.

3. Hovorí sa, že muž myslí na sex každé 3 minúty. Nevieme, či na vášho partnera toto pravidlo platí, každopádne ho v oblasti sexuality prekvapujte. V rafinovanom spodnom prádle sa nielenže budete cítiť dobre, ale aj zvýrazní a podčiarkne vaše sexi krivky. Potom len treba zabezpečiť, aby vás takto nahodenú partner letmo zazrel.

4. Ak by vás niekedy náhodou napadlo upozorňovať na vaše nedostatky – väčšie prsia, menšie prsia,  väčší zadok, menší zadok, pár kíl navyše, nerobte to. Pre každého je krásne niečo iné. A žiaden muž nechce mať doma ženu, ktorá večne narieka nad svojím zovňajškom! Nehovoriac o tom, že stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou.

5. Nehovorte v hádankách. Poznáte to, partnerovi všemožne naznačujete, že niečo chcete, ale nepoviete to priamo. Spoliehate sa na jeho intuíciu, bystrý úsudok. Zväčša to ale nefunguje. Takže mu povedzte priamo, o čo vám ide. Predídete sklamaniu na oboch stranách.

6. Darujte si navzájom slobodu. Vzťah nie je o tom, že musíte byť spolu 24 hodín denne. Pamätajte, že vo vzťahu ste dve výnimočné bytosti. Zožierať sa tým, že je práve s kamarátmi na „jednom“  a za vami príde o polhodinku neskôr je nielen nezmyselné, ale aj únavné. Pre oboch.

Ostatne tipov a trikov, ako si ho udržať,  je na internete už dosť veľa. Vedeli ste, že štatisticky až 90% žien, ktoré písali tieto návody sú momentálne nezadané? Žeby sa mýlili? Alebo je to tým, že ich písali vždy ženy? A čo takto vidieť túto problematiku očami muža? Omyl? Chyba? Tak tieto typy sú iba od mužov! Nuž posúďte týchto pár tipov a ak máte toho viac, nech sa páči diskutujte pod článkom.

Text: Peter

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply