Home / Návody / Lacná tlač a výrazná úspora. Ako na to?

Lacná tlač a výrazná úspora. Ako na to?

Každý, kto si zakúpi akúkoľvek tlačiareň už dobre vie, že jeho ekonomická perepúť práve začala. Vo všeobecnosti platí pravidlo, že čím je tlačiareň lacnejšia, tým sú prevádzkové náklady vyššie. Tento vývoj prišiel logicky po tom, ako trh a zákazníci začali priveľmi tlačiť na cenu nových zariadení. Výrobcovia siahajú teda po „šalamúnskom riešení“ a tlačiareň vám prakticky predávajú takmer zadarmo. Nemôžem to povedať inak, keď všetky farby do tlačiarne stoja viac ako nová tlačiareň s farbami.

 Preto logická otázka, ktorá sa tlačí pri každej kúpe zariadenia je:

„Koľko stoja farby do tohto zariadenia?“

 Výrobcovia v snahe po prvotnej strate a prvom predaji vám, ako zákazníkovi, dobiehajú teda peniaze práve cenou originálneho spotrebného materiálu. Na novej tlačiarni napríklad za 50 € vytlačíte pár strán a odrazu sú farby prázdne. A nové stoja 65 €. Ekonomické šialenstvo však?

 Našťastie je pár riešení, ktoré postavia prevádzku aj lacného zariadenia do úplne inej roviny. Nemusím spomínať, že výrobcovia sa práve „uvedomelého“ spotrebiteľa v tomto prípade boja viac ako čert kríža. Veď nie je naplnená podstata namysleného ekonomického kolobehu. Ale dosť o tom.

Jedným z riešení je produkt predávaný spoločnosťou Grand – MS, s.r.o. pod označením QUEEN-US. Systém QUEEN-US dnes existuje do rady atramentových tlačiarní. Prináša pár revolučných inovácií. V podstate ide o špeciálne „upravené“ atramentové kazety. V čom zaujímavosť úpravy spočíva?

 V prvom kroku bolo potrebné obísť čipovanie, ktoré originálne kazety majú. Čip má za úlohu najmä  zabrániť, aby bola v tlačiarni používaná neorginálna kazeta a tým bol jej užívateľ nútený po jej spotrebovaní, zakúpiť si opäť len novú originálnu kazetu. Za značné finančné prostriedky.  Samozrejme čip má i iné úlohy, tie sú z nášho pohľadu v tomto prípade však nepodstatné. QUEEN-US používajú takzvané „autoresetovateľné čipy“, do ktorých nie je potrebné pre to, aby boli plne funkčné vôbec zasahovať. Takéto čipy sa Vám po vybratí a opätovnom vložení do tlačiarne automaticky zresetujú. Za toto riešenie rozhodne PALEC HORE!

 Ďalšou výhodou týchto kaziet  je ich jednoduché domáce plnenie. Netreba nikam chodiť, ak máte doma atrament vhodný na plnenie takýchto kaziet, nie je problém ich za okamžik naplniť. Používanie vhodného atramentu pre plnenie týchto kaziet je dôležitou podmienkou ich riadnej funkčnosti. Vhodný atrament predáva organizácia Grand – MS, s.r.o. Nemusím ani pripomínať, že cena samostatného atramentu je rozhodne oveľa nižšia ako originálnej kazety. Rozhodne PALEC HORE!

 Naplniť poslanie lacnej tlače sa v týchto dvoch krokoch podarilo, avšak ešte tomu chýba ten správny punc praktickosti a dokonalosti. Je ním práve farba kaziet, ktoré sú „priesvitné.“ Presne takto totiž vidíte, koľko vám zostáva farby vo vašej kazete a nemusíte ju neustále kontrolovať. Veľmi efektívne. Tretí krát rozhodne PALEC HORE!

 Zhrniem teda fakty:

QUEEN US je riešenie efektívne, prehľadné, lacné a trvácne. Čo viac si ako spotrebiteľ môžeme priať?

 Samozrejme, že existujú aj iné možnosti lacnejšej tlače. My sme vám predstavili „novinku“, ktorú mnohí nepoznáte. Ak máte tlačiareň do ktorej sa dajú zakúpiť QUEEN US, rozhodne si ich nenechajte ujsť. A ušetrené peniaze sa určite zídu.

Na základe hore uvedených skutočností môžeme produkty spoločnosti Grand – MS, s.r.o., predávané pod obchodným označením QUEEN-US, len doporučiť. Celkovo však môžeme každému majiteľovi tlačiarne a to bez rodielu či atramentovej, alebo laserovej, vrelo doporučiť návštevu predajne spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prípadne jej internetového obchodu na adrese www.tonerydotlaciarne.sk. Verím, že si tam každý nájde to, čo potrebuje.

Text: Peter

Foto: grand-ms.sk

Leave a Reply