Home / Nezaradené / Na koho si sadne šťastie, keď je unavené?

Na koho si sadne šťastie, keď je unavené?

Život je hra. Niekedy zaujímavá, niekedy nudná. Niekedy vzrušujúca, inokedy zase strašne otravná. Hra, v ktorej vyhrávame, ale aj prehrávame. Občasa nastane remíza. Niekedy je život hra, ktorá sa podobá na človeče nehnevaj sa. A inokedy je to divadelná dráma, pri ktorej nám srdce búcha ako o život a hryzieme si nechty. Ale každá hra má svoje pravidlá. Šťastní sú tí, ktorí  ich dokážu rýchlo pochopiť a riadiť sa nimi. Nespokojní sú tí, ktorí sa snažia, ale jednoducho im, ako sa hovorí, nejde karta. Prípadne sa snažia pravidlá obchádzať, prispôsobovať si ich, alebo ich úplne porušovať. Ale takto to v živote nefunguje. Našťastie. Každý podvod, neprávosť, alebo nečestnosť sa nám v tejto hre vrátia.

 Okrem iného je rozdiel medzi tými, ktorí šťastie majú a tými, ktorý ho nemajú, aj v tom, že tí šťastnejší neustále skúšajú. Nikdy sa nezastavia. Nenechajú sa odradiť prvým pádom a prvým neúspechom. Veria, že už za nasledujúcou životnou zákrutou môžu na ceste nájsť svoj vysnívaný poklad. A keď už ten nie, tak poteší aj nejaký ten centík na ceste.

 Svoje šťastie človek môže skúšať na mnohých miestach. Napríklad aj na stránke icasina.sk, kde sa môže ponoriť sveta rýchlych výhier, hier, pri ktorých ho môže čakať šťastie, hier ako je ruleta online, hier, kde je bijúce srdce po výhre odmenené veľkou radosťou. Na miestach, kde je potenciál vašej výhry väčší než kdekoľvek inde.

 Život je hra, ktorá sa odohráva vo veľkej a krásne vysvietenej herni. Odvšadiaľ na nás žmurkajú lákavé automaty a sľubujú nám splnenie našich želaní.  A niekedy budú mať aj pravdu. Nikdy totiž nevieme, kedy bude štastie vedľa nás  tak unavené, že si konečne sadne aj na nás. Ale aby sa tak mohlo stať, musím byť na to pripravení a dovoliť šťastiu, aby si mohlo oddýchnuť na našich pleciach.

Text: ext. PISEM.SK

Foto: www.sxc.hu

Leave a Reply