Home / Ostatné / Krásna aj vo všedný deň!

Krásna aj vo všedný deň!

„Nie sú škaredé ženy, sú len ženy, ktoré nevedia ako byť krásnymi.“  Mnohé z vás si teraz hovoria: „Kde na to vziať čas, kde na to vziať peniaze, kde na to vziať…“

Dostatok dôvodov, prečo niečo neurobiť  je množstvo. Nie je jednoduchšie urobiť aspoň niečo? Veď život sa skladá z maličkostí, a ženu robia ženou práve tie. Urobte niečo pre seba každý deň.

Voňajte

Vedeli ste, že podľa istej štatistiky si ľudia skôr zapamätajú vôňu ako tvár? Množstvo ľudí si spomína na kvetinový parfum svojej mamy ešte z detstva. Iný zas na korenistú vôňu na šiji pri prvom slaďáku. Dnes, keď sú dostupné lacné parfémy, môžete voňať každý deň inak. Lacné parfémy neznamenajú automaticky lacné vône. Práve naopak, poskytujú kvalitu za dostupné ceny. Svoju vôňu si môžete vybrať aj podľa znamenia. Napr. ženám – baranom pristanú orientálne a kvetinové vône, pannám korenisté a orientálno – drevité.

Ozdobte sa!

Ženy a šperky tvoria veky vekov jednotu. Nie nadarmo sa hovorí, že ženy a šperky robia svet krajším. A milé dámy, buďme úprimné, ktorá z nás ich jednoducho nemiluje? Takáto maličkosť je dokonca aj sebavyjadrením každej dámy. Šperky môžeme nosiť každý deň a vďaka nim sa cítiť výnimočne.

Vezmite si doplnky!

Kabelky už dávno neslúžia len ako priestor na odkladanie vecí. Sú praktické, štýlové a môžete ich nosiť na každú príležitosť. Hitom tejto jesene sú lesklé kabelky. Prečo? Pretože v tomto sychravom tmavom ročnom období sú práve lesklé kabelky to, čo osvieži váš out-fit. Obľúbené sú nielen lesklé, ale aj farebné kabelky s podtlačou. A čo je hlavné, pristanú každej.

Toto sú 3 veci, ktoré zaručene zvládnete aj v rannom zhone pred šiestou ráno. Navoňať sa, ozdobiť sa pekným šperkom a cez rameno prehodiť krásnu kabelku. Stačí si len vybrať to, čo vám najviac pristane a pri čom vynikne vaše skutočné ja.

Text: Jana

Foto: www.sxc.hu

 

Leave a Reply