Home / Ostatné / Moderné bývanie

Moderné bývanie

Trendy moderného bývania hovoria jasnou rečou. Doprajte si pohodlie a kvalitu a úsporu. Urobte si zo svojho bývania miesto pre váš život i relax, nezabudnite si v ňom ale vytvoriť atmosféru v ktorej budete šťastní.

Moderné plastové okná

Výhody plastových okien si užíva čoraz viac domácností  a ďalší pribúdajú. Medzi ich hlavné prednosti patrí dlhá životnosť, skvelé tepelno-izolačné vlastnosti a minimálna údržba. Investícia do plastových okien je rýchlo návratná. Únik tepla z domácnosti je vďaka nim minimálny. Plastové okná sú jednoducho na výslní. A to nielen z praktickej, ale aj estetickej stránky. Ak si pod pojmom „plastové okno“ predstavíte len bielu farbu, ste na omyle. Moderné plastové okná ponúkajú široký výber vzorov a farieb, dajú sa pripraviť aj na mieru pre netypické okenné otvory. Stačí dať priestor vlastnej fantázii.

Bazén

Pred pár rokmi bol bazén v dome luxus. Situácia sa ale zmenila a nové bazény pribúdajú ako huby po daždi. Dôvodov je hneď niekoľko. Jedným z nich je aj rozšírenie trhu, a teda možnosť výberu. To značne ovplyvnilo cenu a dostupnosť bazénov pre rodiny. Ďalším dôvodom je aj zmena klímy. Leto je teplejšie, a tropické teploty nepoznáme už len z dovoleniek. Nie je nič lepšie, ako sa schladiť na vlastnom dvore.

Sauny

Sauny sú hitom sezóny. Na prvý pohľad vyzerá zriadenie vlastnej sauny komplikovane. Omyl! Sauna sa dá obstarať na kľúč, vrátane montáže. Zručnejší domáci kutilovia sa môžu pustiť do stavby aj sami, stačí si kúpiť saunové kachle, alebo stavebné komponenty. Prečo si teda nedopriať jej liečebné účinky, veď pomáha posilňovať krvný obeh, zlepšuje činnosť srdca a omladzuje pokožku.

Samozrejme, že sme načrtli iba zopár dnešných moderných trendov v bývaní. Dnešné materiály a pokrok umožňujú každému doslovne vyhrať sa podľa vlastnej fantázie. Viete o niečom zaujímavom a trendovom aj vy? Neváhajte a napíšte nám pod článok.

 Text: Jana

Foto: www.sxc.hu

Leave a Reply