Home / Láska, sex, vzťahy / Ako dosiahnuť, aby po vás túžil celý deň

Ako dosiahnuť, aby po vás túžil celý deň

Máte vyrovnaný, harmonický vzťah. Ste dvaja ľudia, ktorí spolu žijú, rozprávajú sa. Chodia na výlety a majú pravidelný milostný život. Klasika, ktorú pozná väčšina manželských, či partnerských zväzkov. Ale časom klasika zovšednie. V milostnom živote by sme sa mali vyhýbať stereotypu. Nikdy nedovoľte, aby váš vzťah prešiel do niečoho, čo sa volá rutina. Obzvlášť nie v sexe. Tam žiadne naprogramovanie  nie je prípustné. Milovanie je o vášni a nespútanosti. A o tom by mal byť sex aj po rokoch. Mali by ste po sebe túžiť, tak ako prvý krát. Určite ste ešte nezabudli, keď ste celý deň mali v hlave len jedno: „ Jeho a túžbu po milovaní sa s ním.“ Ak máte pocit, že váš milostný život už nie je to pravé a že váš partner ho berie ako samozrejmosť, oživte si ho. Nedovoľte mu, aby na vás zabudol. Urobte zo seba prelud, ktorý mu bude behať v myšlienkach celý deň.

Detaily, náznaky, činy, ktoré ho dostanú

Je ráno a chystáte sa do práce. Pripravujete pre vášho drahého desiatu? Vložte mu do balíčka, jemný náznak toho, že ho milujete. Stačí odkaz so srdiečkom. Prekvapíte ho a zaujmete zároveň. V dnešnej dobe má mobil asi každý. Čo tak využiť ho na zvádzanie vášho partnera? Pošlite mu šteklivú smsku. Odfoťte sa v novom sexy prádielku. Nezabudnite pripísať, že večer ho z Vás bude môcť strhnúť.  Emailová komunikácia v jemných náznakoch nie je tiež na zahodenie. Rafinované písmenká, podpichovanie a erotická príchuť vás doslova dostane do partnerových myšlienok na celý deň. Tie odvážnejšie môžu ísť nato riskantnejšie. Nohavičky, či kus spodného prádla vloženého do jeho tašky vám určite zabezpečia  večerný sex na ktorý sa nezabúda. Nezabudnite však zvážiť, pred kým bude vaša drahá polovička tašku otvárať. Na rokovaní s riaditeľmi firiem, by to asi nemalo ten pravý efekt. 🙂

Láska ide cez žalúdok 

Pozvanie na večeru ho prekvapí. Elegantná reštaurácia, decentné osvetlenie a vaše maličkosti. Jemné záblesky a  zvádzanie špičkami prstov pod stolom ho privedú do varu. Usmievajte sa, pozerajte nežne a flirtujte zároveň. Sľúbte mu zážitok na ktorý sa bude tešiť. Akoby len tak medzi slovami prehoďte, že nemáte bielizeň. Muži túžia po ženách, ktoré majú odvahu ísť na ostro. Keď si uvedomí, že je to kvôli nemu, dostanete ho na lopatky. Vaše obtiahnuté pozadie, nohy v lodičkách na podpätkoch mu pritiahnu pohľad vždy, keď sa zdvihnete na toaletu. Jeho oči sa rozžiaria, zreničky roztiahnu a vy zbadáte túžbu, ktorú ste už dávno nevideli.

Cesta domov vám bude pripadať neskutočne dlhá. Zrazu budete mať pocit, že ste na začiatku zoznámenia. A to bolo predsa cieľom. Nedovoľte mu však strhať  vám šaty hneď za zatvorenými dverami. Naťahujte a snažte sa tú túžbu predĺžiť na maximum.  V kúpeľni mu pripravte voňavý kúpeľ, doprajte masáž s voňavým olejom . Ak chcete kľudne si môžete ľahnúť do vane spoločne. Dotyky dlaní, jemné náznaky prstov znásobia túžbu, ktorá sa hromadila od rána.  Ale pozor k sexu ešte určite nemôže dôjsť. Ten si užite až v spálni, za zatvorenými dverami. Kúpte erotické hračky, ktoré ste nevyskúšali.  Ak miluje, keď rozhodujete o sexe Vy, spútajte ho. Ak ho vzrušujú neslušné slová, hovorte ich. Naopak, ak miluje nežnosť šepkajte mu do ucha slovíčka plné lásky a Vašich túžob.

Skrátka urobte všetko pre to, aby cítil, že celý tento deň bol len jeho. A že váš sex je taký istý ako pred rokmi.

Ráno pri raňajkách určite uvidíte jeho žiarivý úsmev pri pohľade na vás a erotické zahmlenie v očiach vždy keď mu zablúdia do myšlienok vaše večerné radovánky.

Text: Monika

Foto: www.sxc.hu

Leave a Reply