Home / Láska, sex, vzťahy / Ako ukázať záujem

Ako ukázať záujem

Poznáte to sami. Stretávate sa denne, v práci, pri behu okolo jazera, alebo každé ráno v trolejbuse. Dávno viete, že on je ten, ktorý vás zaujal. Ako mu to však ukázať, bez toho aby mal pocit, že sa vtierate? Nechcete predsa pôsobiť ako lovkyňa mužov. Ako mu teda dať najavo, že by ste to s ním skúsili? Vaše roztrasené kolená pri stretnutí s ním vám nepomôžu. Ani koktajúce slová, či uhýbanie pri každom pohľade do očí. Budete síce pôsobiť roztomilo, ale zároveň aj neisto a muža jedine zmätiete. Nie však každý muž pochopí, že to čo jemu pripadá ako neistota a zmätenosť, je prejav náklonnosti a pozornosti. Preto ak chcete ukázať záujem musíte ísť nato jasnou rečou tela a rafinovanosťou, ktorú mame, len mi ženy.

Oči sú zrkadlo do duše

Vždy ukážu viac, ako dokážeme povedať. Vidíte v nich radosť, bolesť, sklamanie, ale aj záujem. Venujte svojmu objektu pohľad, ktorý mu napovie. Pozrite sa jemne, nežne a s troškou neistoty. Naznačte mu že Vás zaujal. Ale pozor. Nie, že budete pozerať ako žaba z prachu! Stačí jemný náznak, stretnutie očí a potom nežné, akoby trošku cudné sklopenie viečok. Vraj mužovi stačia dve sekundy, aby dokázal vyčítať v ženiných očiach záujem. Takže rátajte: „raz, dva“ a rýchlo priklopiť viečka. Nie je na škodu hodiť hneď po tomto výstupe ešte jeden krátky kukuč. A máte vyhrané. Prejavíte záujem, ktorý si musí všimnúť aj ten najväčší neznalec klasického zvádzania.

Úsmev povie viac ako slová

Usmiati ľudia pôsobia vyrovnane a milo. Spokojní sami so sebou a s určitou dávkou sebavedomia. V dnešnom uponáhľanom svete je stále zložitejšie nájsť človeka s úprimným úsmevom. A pritom k nemu stačí tak málo. Jemné pozdvihnutie kútikov úst zjemní celý náš vzhľad. Dodá nám nádych nežnosti a sympatie zároveň. Preto neváhajte. Venujte svojmu objektu úsmev. Každého zaujme milý, veselý výraz tváre. Iskričky v očiach a žiarivý úsmev Vám zabezpečia, že si všimne práve Vás. Budete okolo seba rozširovať pozitívnu energiu, a to z Vás urobí neprehliadnuteľnú bohyňu, po ktorej jeho srdce priam zapiští.

Buďte ženou, vsaďte na svoje prednosti

Aj keď nie ste práve zástancom výstrihov a minisukní, oplatí sa občas hodiť na seba čisto ženský look. Mierne vykrojené tričko tam kde má byť, či sukňa nad kolená a topánky na podpätku z vás urobia neodolateľnú fatamorgánu. Nemusíte hneď pôsobiť ako deva ľahkých mravov, stačí náznak ženskosti. Ak odhadnete ten správny ženský podtón, všimne si vás. Zaznamená, že ste žena a nebojíte sa to ukázať. Muži netúžia po modelkách, muži túžia po dámach, ktoré vedia svoju ženskosť zviditeľniť aj malými náznakmi. A to sa Vám správne zvoleným lookom určite podarí.

Je vedecky dokázané, že láska na prvý pohľad existuje. Proste každý zo seba vyžarujeme určité fluidum, ktoré na druhú osobu pôsobí neodolateľne. Musíte však tú osobu stretnúť. Potom prebehne iskrenie bez problémov. Ak ste však ešte nestretli toho svojho človeka, hor sa do zvádzania. Pozerajte, klopte viečka, venujte žiarivý úsmev a nechajte sa pozvať na kávu, alebo večeru. Pri rozhovore odhalíte, či osoba, ktorá Vás zaujala stojí za to . Počúvajte, hovorte a snažte sa brať veci s humorom. Nie je nič krajšie, ako žena, ktorá sa usmieva a koketuje zároveň.

Text: Monika

Foto: www.sxc.hu

Leave a Reply