Home / Zdravie / Bio karité – 100% Bambucké maslo Saloos

Bio karité – 100% Bambucké maslo Saloos

Jedná sa o prírodný zázrak, na ktorý nedá dopustiť žiadna správna „šamanka“ v domácnosti. Tohto malého pomocníka na všetko si obľúbite veľmi rýchlo. Okrem toho, že účinne hydratuje suchú pokožku a zanecháva ju jemnejšou, múdre encyklopédie vravia, že dokonca spomaľuje proces starnutia pokožky. Vďačne pôsobí aj na suchú kožu na chodidlách či lakťoch a iné kožné defekty, jazvičky a chybičky krásy, ktoré sa vám (aj napriek útechám partnerov) krásne nezdajú. Na svoje si prídu aj budúce mamičky, ktoré si neskôr nemusia na pamiatku odkladať strie pod tričkom. A nielen to. Krém neobsahuje žiadne „umeliny“ a tak je vhodný aj pre naše najmenšie ratolesti. Je určený na každý typ pleti a po nanesení vytvára na pokožke jemný ochranný film, odolný aj pred ÚV žiarením. Účinne pomáha pri hojení menších rán a popálenín, dobre pôsobí aj proti akné, exémom a psoriáze. Mnoho žien ho denne nosí v kabelke a používa namiesto krému na ruky alebo balzamu na pery.

Myslím, že po prečítaní predošlého úryvku uznáte, že prezývka „Zázrak“ z prvej vety má svoje opodstatnenie. Spája totiž to, čím by ste inak zapratali celú poličku pod zrkadlom.

 Odkiaľ tento zázrak prichádza?

Bambucké maslo alebo tiež Shea Butter sa získava z orechových jadier vzácneho stromu Shea Tree, nazývaného aj Karité, z ďalekých afrických končín. Vedieť, čo to je za strom a prečo je taký čarovný, vám bude asi zbytočné.

 Prečo sa oplatí raz vyskúšať ako stokrát prečítať? Pretože..

  • Hľadáte niečo, čo vám vyrieši vyššie spomínané problémy.
  • Niečo, čo vyrieši čo najviac zo spomínaných problémov.
  • Chcete, aby to niečo bolo naozaj prírodné a neotrávilo to najskôr 250 laboratórnych myší.
  • Vďaka svojmu zloženiu vplýva na pokožku úplne prirodzene.
  • Krém je v porovnaní s inými krémami značiek, ktoré majú síce cveng, ale cvengajú hlavne pri pokladni, cenovo prijateľný.
  • Momentálne máme 25% zľavu na celý sortiment Bio karité, ktorú nechcete prepásť.

Text: ext. PISEM.SK

Foto: www.saloos.sk

Leave a Reply