Home / Ostatné / Lepší „obyčajný“ ako metrosexuál?

Lepší „obyčajný“ ako metrosexuál?

Keď som prvý krát pred niekoľkými rokmi zaregistroval slovíčko metrosexuál, usmial som sa. Predstavoval som si tú prijemnú činnosť, ktorá sa odohráva v metre. Samozrejme za predpokladu, že vykonávateľ myslenej činnosti nie je na to „všetko“ sám.

1 hour quick loans

Neskôr som sa dozvedel, že vyhláseným metrosexuálom je David Beckham. A že metrosexualita u chlapov začína byť úplne bežná. Ide o mužov, ktorým na sebe naozaj záleží. Holia si telá, vytrhávajú obočie, používajú krémy proti vráskam, potrpia na zladené oblečenie, kvalitné topánky a podobne. V ich skrini nájdete samé vychýrené značky Armani Exchange, Calvin Klien, Armani, Adidas a mnohé iné. Samozrejme, že do svojho životného štýlu zatiahnu aj svoje okolie, priateľky, či manželky. Aj tie nosia odrazu výstrelky najnovšej módy, precízne doplnky, štýlové čižmy.

Čo teda priťahuje ženy na týchto mužoch ako magnet? Partner, ktorý vie v ktorom butiku majú najnovší výstrelok módy? Oholený, zladený, čistý, voňavý a bohatý? To posledné nepochybne, ale…

V priebehu mojich experimentov som prichádzal k názoru, že to, čo robí metrosexuála príťažlivým je jeho myslenie. Je viac otvorený, počúva ženám. Vie s nimi diskutovať aj o najnovšom prípravku na vrásky. Dokáže rovnako rýchlo preladiť od témy najnovšie auto ku téme najlepší krém a naopak. A najmä ide z neho iskra, humor a charizma.

Lepší obyčajný?

Nie je potrebné nakupovať najnovšie módne výstrelky. Nemusíte byť ako David Beckham. A vôbec nemusíte byť oholený každý deň. Stačí, keď vám na vás aspoň primerane záleží. Stačí, keď vymeníte ošúchaný starý šatník za pár kúskov napríklad z najstyl.sk. Nechodíte strapatý a chodíte v čistom. Nemusíte voňať ako Hugo Boss, možno stačí nesmrdieť ako Hugo vracajúci sa domov z krčmy štvrtej cenovej skupiny. Ostatne, poznám množstvo strašne zarastených mužov, ktorým ženy doslovne padajú do náručia. A viete, čo si na nich ženy vážia? Ich záujem o ne.

Ak sa mýlim presvedčte ma o opaku. Ak nie, ostanem v sladkej nevinnosti, že my „obyčajní“ máme stále veľké šance.

Alebo sa mýlim?

Text: Peter

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply