Home / Nezaradené / Vyhrajte s UPbook!

Vyhrajte s UPbook!

Internetových predajní kníh je v dnešnej dobe viac ako dosť. Ale počuli ste už o Upbook.sk? Ak nie, určite čítajte ďalej! Upbook.sk sa môže stať vašim najlepším kamarátom, odborným poradcom v každej sfére života. Chcete byť úspešný? Potrebujete sa osobnostne rozvíjať? Upbook.sk vám pomôže! Mnohí z nás sa nevedia „nakopnúť“ k radikálnejším zmenám v živote. Nech už je náš cieľ zarábať viac peňazí, schudnúť 20 kíl, alebo rozbehnúť vlastné podnikanie, aj tu pomôže táto motivačná literatúra.

Radiť budú úspešní ľudia, ktorí si prešli podobnými úskaliami ako vy, poučili sa zo svojich chýb a napísali knihy, aby pomohli ďalším.

Toto kníhkupectvo vám pomôže so všetkým. Ako príklad si môžeme predstaviť knižku „Slepačia polievka pre dušu“. Ak ste stratili motiváciu, neviete sa tešiť z maličkostí, alebo ste stratili zmysel života, je najvyšší čas prečítať si práve túto publikáciu.

Upbook.sk myslí na svojich fanúšikov a ľudí, ktorí potrebujú pomôcť či usmerniť. O tom svedčí aj fakt, že ceny kníh sú nižšie ako v iných kníhkupectvách a dokonca poštovné a balné máte zadarmo.

Ak ste stále na pochybách, zapojte sa do novej súťaže, do ktorej venovalo výhru práve internetové kníhkupectvo Upbook.sk.

A nový začiatok vás nebude stáť nič. Ako vzorku úspešnej zmeny môžte vyhrať knižku Štvorhodinové telo, ktorá vám pomôže zmeniť telo a pohľad na doterajšie možnosti cvičenia. Dozviete sa ako schudnúť 9 kg za mesiac bez cvičenia, ako spať dve hodiny a necítiť únavu a mnohé ďalšie špecialitky.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=BXMTSoL91Qc’]

Vyhrať môžete úplne jednoducho.

1. Napíšte pod tento článok do komentáru, prečo práve vy by ste mali vyhrať túto cenu! /dôvody môžete nájsť na stránke UPBOOK.SK pri uvedenej publikácii/

2. Zdieľajte odkaz na tento článok na sociálnej sieti FB v našej skupine.

Súťaž prebieha od: 07.11.2012

Súťaž prebieha do: 21.11. 2012

Zo všetkých vás, ktorí sa zapojíte do súťaže vyžrebujeme dňa 21.11.2012 výhercu, ktorý získa túto skvelú cenu. Zapojte sa a buďte pri tom!

Text: Peter

Foto: Upbook.sk

Prajeme veľa šťastia v súťaži aj v zmene života! 🙂

Leave a Reply