Home / Nezaradené / Vytvor si svoje vlastné tričko s potlačou

Vytvor si svoje vlastné tričko s potlačou

Okamihom, ktoré sa zapísali do histórie, lámaniu rekordov a vlastnej životnej filozofii patrí čestné miesto nielen v sieni slávy. Či už žiješ športom, prácou alebo si za každú srandu, ukáž svetu čo v tebe je originálnou potlačou vytvorenou podľa vlastného motívu!

corepsych.com/psa/

Originálne športové tričká podľa vlastných predstáv

Že silu, dravosť a dynamiku tvojho športového klubu nedokáže znázorniť ani špičkový grafický dizajnér? Áno, on výhry ani prehry tvojho klubu neprežíval tak ako ty, nevie nič o jeho existencii a dôvodoch, pre ktoré sa mu oplatí fandiť. Ako pravý fanúšik a hráč srdcom aj telom, však práve ty dokážeš vytvoriť jedinečný dizajn športových dresov a propagačných predmetov tvojho tímu. Na webe nájdeš športové tričká a online dizajnérsku aplikáciu, ktorou rýchlo a pohodlne vytvoríš dizajn oblečenia, darčekov a reklamných predmetov podľa vlastných predstáv.

Ilustračný obrázok

Vlastné tričká s potlačou

Chceš špeciálny nápis na rukáv, logo alebo obrovský obrázok na kapucňu? Nie je problém! Navrhnúť si môžeš vlastnú originálnu potlač šiltovky, vankúše, dámske a pánske tričká aj drobných darčekov. U nás môžeš tvoriť originálne oblečenie podľa seba. Berieš život s humorom, miluješ astronómiu alebo bojuješ za spravodlivosť pre všetkých? Nech je tvoje životné motto akékoľvek, vďaka vlastnému dizajnu ho môžeš svetu vykričať s humorom aj vážne. Tabuľka rozmerov je iná ako ostatné. Pokojne nechaj krajčírsky meter mame v zásuvke a svoju veľkosť oblečenia si pri každom konkrétnom tielku, tričku či mikine opticky vyskúšaj na našich vzorových modeloch a modelkách rôzneho typu postavy. Funguje to ako online skúšobná kabínka, akurát si celú tú avantúru pri skúšaní a prezliekaní niekoľkonásobne rýchlejšie odnesú za teba! Nuž, a ty uvidíš ako približne bude na tebe vyzerať rôzna veľkosť oblečenia bez toho, aby si sa vzdialil spoza obrazovky tvojho počítača.

Darčeky a reklamné predmety s vlastným motívom

Odznaky, podložky pod myš, kľúčenky aj vankúše. Online creator pomôže vytvoriť aj milý a zábavný darček pre deti. Naše tipy? Podbradník s kravatou, objímania hodný vankúš s fotkou tvojej polovičky alebo vtipné tričká s potlačou vlastného textu. A navyše, všetky produkty, ktoré získaš objednávkou na mojetricka.sk vystihuje vysoká kvalita materiálu aj potlače.

Nie si technický typ a myslíš si, že s online creatorom si nedáš rady? Myslíme aj na technicky menej zdatných, do tajov online navrhovania potlače tričiek, mikín, darčekov a reklamných predmetov ťa hravo zasvätí šikovný video manuál. A pozor, ponúkame množstevné zľavy už od 50 eur!

Text: Reklamný článok

Foto: mojetricka.sk