Home / Návody / Nákup cez zľavový portál bez rizika. Ako na to?

Nákup cez zľavový portál bez rizika. Ako na to?

Aj vy ste už nakupovali na zľavových portáloch? Nepochybujem, že určite. Len  v uplynulom roku pribudlo k už zabehnutým webom opäť niekoľko nových. Ich počet sa zvýšil a sledovanie všetkých zliav sa stalo časovo náročné. Ale čo robiť, keď jeden ponúka skvelé tašky, iný skvelé jedlo, či služby, ubytovanie, dovolenky, adrenalínové zážitky? Priznám sa, že aj ja som už neraz využil možnosť nakúpiť výhodne a so zľavou.

Ako však nakupovať efektívne, výhodne a s minimálnym rizikom?

 

1.       Využívajte agregátor zliav

Ľudská myseľ je naozaj úžasná. Stačí chvíľku pouvažovať a hneď je na všetko kopec zlepšovákov. Myslíte si, že na systéme zliav nie je už čo zlepšiť? Mýlite sa. O všetkom vás presvedčí stránka zlava4u.sk, ktorá sa zameriava na hromadné zľavy. Konkrétne na  ich vyhľadávanie na existujúcich portáloch a import na jeden jediný web. Pekne, prehľadne, s možnosťou filtrovať podľa mesta, dokonca kľúčového slova. Nemusíte poznať všetky zľavové portály, nemusíte kŕčovito hľadať vec, ktorá vás zaujíma. Všetko na jednom mieste, tak je to efektívne. Tento vyhľadávač zliav ponúka aj možnosť nastaviť strážcu zliav. Ide o automatické zasielanie zliav, ktoré si nastavíte podľa svojich parametrov. Takto vám už žiadna zľava neujde.

 

2.       Výhodnosť

Overte si výhodnosť ponúkaných zliav. Kľudne sa ozvite firme, ktorá zľavu ponúka ako anonymný zákazník a spýtajte sa na cenu ponúkanej položky. Je taká, ako firma uvádza ako pôvodnú cenu? Ak áno, narazili ste skutočne na seriózneho obchodníka.  Už len krôčik vás delí od nákupu skutočne bez rizika.

 

3.       Minimálne riziko

Už samotný portál garantuje, že riziko ktoré kúpou „cez internet“ podstupujete je skutočne minimálne. Nie je však od veci preveriť si nielen cenu, ale aj firmu, ktorá tovar ponúka. Určite vám skvele poslúži obchodný register, kde si môžete nájsť ako dlho firma pôsobí, aké má činnosti podnikania. V snahe naozaj minimalizovať riziko si predajcu môžete skontrolovať aj v rôznych registroch.  Napríklad register neplatičov sociálnej poisťovne je naozaj silná zbraň. Ak predajcu nenájdete v tomto registri a firma podniká dostatočne dlho nemusíte sa vôbec báť.

Nakupovanie na zľavových portáloch sa stalo súčasťou našej kultúry. Skvelé ceny, obrovské zľavy,  prístup k super produktom z celého Slovenska. Nadchne to každého. Dodržaním základných pravidiel sa každý váš nákup stane nákupom výhodným a s minimálnym rizikom. Využívaním zlava4u.sk máte prístup ku všetkým webom so zľavami. Okamžite a prehľadne môžete filtrovať to, čo vás zaujíma. Telefonickým hovorom si overíte serióznosť predajcu. Voľne dostupné registre sú vám pomocník.

Končím, idem si na zlava4u.sk ťuknúť nejakú dobrú zľavičku….

Text: Peter

Foto: sxc.hu