Home / Blog / PR články / Ako sa odviezť

Ako sa odviezť

Nie každý má tri autá, tak veru. Dokonca sa nájdu aj takí, čo nemajú ani jedno. V dnešnej dobe! Ešteže existuje lacná osobná preprava. Lebo občas sa treba niekam dopraviť rýchlo a komfortne. Terigať sa hromadnou dopravou (nedajbože pešo), ak máme so sebou veľa batožiny, alebo nádhernú nadrozmernú kyticu, je ťažké si čo i len predstaviť. V citycar.sk nám vyjdú v ústrety. Poskytujú prepravu osôb a osobnú dopravu za bezkonkurenčnú cenu. Majú na to pripravené klimatizované vozidlá a mikrobusy. Skúsení profesionálni vodiči sú tiež v cene. Prepravia nás na letiská (Bratislava, Wien-Schwechat, Praha-Ruzyne, Budapešť-Ferihegy) z ktoréhokoľvek miesta  na Slovensku. Alebo do hotelov, na firemné akcie či na svadby. Ich služby s obľubou využívajú slovenské aj zahraničné spoločnosti a klienti rôznych hotelov.

V prípade, že potrebujeme vozidlo nielen na jednu jazdu, je tu požičovňa áut. Minimálna dĺžka prenájmu je dvadsaťštyri hodín. Auto si môžeme požičať s vodičom, alebo bez vodiča. V tom druhom prípade musí byť náš vodičský preukaz platný a jeho majiteľom musíme byť aspoň dva roky. Aby sme si mohli požičať auto, potrebujeme mať minimálne dvadsaťtri rokov. Auto preberáme s plnou nádržou a také isté ho aj vraciame, je to podmienka. Za požičanie auta sa platí aj záloha, ktorá je vratná. Citycar má v zmluve, ktorú s ním uzavierame, ošetrené i nepríjemné situácie, čo môžu nastať – krádež vozidla, haváriu. S požičaným autom môžeme vycestovať tiež do zahraničia. Ak si chceme požičať auto na víkend, aj to sa dá.

Všetky autá sú v stopercentnom stave, v pravidelných intervaloch ich kontrolujú. Môžeme si byť istí, že majú volant, brzdu aj kvalitné pneumatiky, ako i všetko ostatné pre bezpečnú a pohodlnú jazdu. Teraz na zimu sú autá prezuté, na sneh sa treba pripraviť. Klimatizácia zabezpečí príjemné teplo a biela krajina aj so svojím mrazom zostane za oknami. Ak sa nám zazdá, že auto, ktoré sme si požičali, ani nechceme vrátiť, vráťme ho. Predsa len, dôvera za dôveru. Ale možno začneme uvažovať nad vlastným. Potom sa zíde kontakt na dobrého predajcu a na dobrý autoservis a pneuservis. Skúsme opäť Citycar. O pneumatikách zas všetko vie pneueschop.sk, ponúka ich v predĺženej trojročnej záruke a len tie prvotriednej kvalite. Bonusom je servis. Bonusy máme radi.

Text: Ľubica

Foto: sxc.hu