Home / Blog / PR články / Snívanie s markízou

Snívanie s markízou

Vonku je desať stupňov pod nulou, na mnohých miestach Slovenska napadal sneh. Rýchlymi krokmi sa blížia Vianoce. Máme veľa starostí, zháňame, vybavujeme, nakupujeme, dorábame, nadrábame… Nech je doma všetko pripravené a v práci dokončené. Nech si potom môžeme pri stromčeku a v teple obývačky oddýchnuť. Poďme si oddýchnuť hneď teraz. Poďme sa zahriať.

Predstavme si letné popoludnie. Sedíme na terase, pijeme svoj drink, deti sa hrajú obďaleč, pes nám leží pri nohách. Slnko nás sfarbilo do hneda a tu sme sa prišli pred ním na chvíľu schovať. Už dlhšie máme radosť z markízy nad hlavou. Slúži nám, chráni pred páľavou a je aj pekná. Presne takéto jemné zeleno-biele pruhy sme chceli. Jej montáž bola jednoduchá. Konštrukcia je opretá o pevnú oceľovú štvorcovú dosku. Rozkladacie ramená sme namontovali na hliníkové konzoly. A látka je vďaka použitiu pružných vzpier navíjacieho hriadeľa napnutá, nikde sa neprehýba. Sľúbili nám dlhodobú bezporuchovú prevádzku.

Lenže treba vymyslieť iné sedenie. Drevená lavica je fajn, ale pri dlhšom sedení tlačí, látkové vankúše nie veľmi pomáhajú. Čo takto relaxačný nábytok tvarovateľný podľa našej fantázie? O fantáziu predsa v tomto článku ide. Takže si predstavme pohodlný, zdravý, praktický a štýlový sedací vak. Takýto vak je naplnený miliónmi. Miliónmi špeciálnych maličkých polystyrénových guliek, aby to bolo presnejšie. Vďaka nim si ho môžeme tvarovať tak, ako nám to práve vyhovuje. A nech si ho vytvarujeme akokoľvek, vždy sa budeme cítiť pohodlne. Je rovnako vhodný na sedenie, ležanie, dá sa použiť aj pri práci s notebookom či pri čítaní. Anatomicky sa prispôsobí tvaru tela a dokáže vytvoriť ideálnu oporu. Chrbticu máme optimálne uvoľnenú, svaly si však udržujú zdravý tonus. Vak je zdravotne neškodný a vďaka použitým materiálom aj antialergický. Pokojne si na ňom môžeme posedieť doma, ale aj tu na terase, v záhrade či pri bazéne. Nepremokne, nezašpiní sa. Starostlivosť oň je jednoduchá, utrieme ho vlhkou handričkou. A každý deň ho môžeme použiť iným spôsobom, môžeme si ho poskladať podľa aktuálnej nálady a chuti.

Už sa nám nechce sedieť na terase, hoci slnko je ešte vysoko? Poďme dnu. Pustime si dobrý film, alebo cédečko. Aj vo vnútri nám bude príjemne. Kvalitné slnolamy, ktoré máme umiestnené na fasáde nášho vysnívaného domu, zabránia, aby nám bolo prihorúco. Zatienia, navodia príjemný chlad. Ak nám v tomto okamihu ostala zima, neľakajme sa. Napadal ďalší sneh. Asi aj dosť fúka. To budú krásne Vianoce!

Text: Ľubica

Foto: mtech.sk