Home / Nezaradené / Inovovaná tonerová kazeta Q2621A, čo od nej očakávať?

Inovovaná tonerová kazeta Q2621A, čo od nej očakávať?

Inovácia je vylepšenie niečoho, čo už existuje. Zväčša ide o nadobudnutie lepších vlastností, prevádzkových parametrov, či využiteľnosti. Niekedy je inovácia iba kozmetickou úpravou, niekedy môže zásadne zmeniť úžitkové vlastnosti výrobku. Pokiaľ ste neporozumeli nášmu nadpisu a nepoznáte priam legendárnu tonerovú kazetu do laserových tlačiarní HP s označením Q2612A, nemusíte pokračovať ďalej. Iba ak by ste sa chceli dozvedieť, kde nakupovať tonerové kazety do vašej tlačiarne efektívne a výhodne.

 Q2612A je čierna tonerová kazeta, objavujúca sa na našom trhu už “pekných pár rokov”. Vďaka spoľahlivosti, jednoduchosti, ale i vynikajúcemu pomeru cena/počet vytlačených strán sa tlačiarne značky HP, ktoré využívajú túto tonerovú kazetu, stali doslovne trhákom.

Ale ako sa dá vylepšiť, či skôr inovovať to, čo už dobré je?

 V Grand MS s.r.o., Prievidza (www.grand-ms.sk) firme, ktorú je možné zaradiť medzi popredných dovozcov a predajcov atramentových a tonerových kaziet do tlačiarní, to vedia. O kvalite tejto spoločnosti svedčí i skutočnosť, že v priebehu roku 2012, dodávala tonerové kazety aj pre Úrad vlády SR.

 Časť tovaru, ktorý tvorí portfólio tovaru spoločnosti Grand – MS, s.r.o. si môžete prezrieť napríklad na adrese www.tonerydotlaciarne.sk, kde si môžete daný tovar i výhodne zakúpiť.

Vylepšenie úžitkových vlastností tejto tonerovej kazety prináša:

 + väčší počet vytlačených strán /až do 2500 strán/

 + veľmi kvalitnú výstupnú kontrolu po renovácii vášho toneru

 + ceny, ktoré sú ešte nižšie, ako najnižšie ponúkané ceny na internete

   /už od 8,69 € vrátane DPH/

Všimnite si priložený graf, kde je porovnanie originálnej HP Q2612 a novej kombatibilnej renovovanej kazety Q2612A od spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Čísla sú veľavravné, myslím, že nepotrebujú žiadny komentár!

Úspora je cez 87% v porovnaní s originálnou tonerovou kazetou!

Všetky inovácie nahrávajú priamo spotrebiteľovi. Pokiaľ teda vlastníte niektoré z uvedených modelov tlačiarní /pozn. pod článkom/, rozhodne neváhajte. Kupovať kazety od spoločnosti Grand – MS, s.r.o. Sa skutočne oplatí. Spoločnosť dodáva kazety nielen pre “veľkoodberateľov”, ale I pre “maloodberateľov”, vrátane “koncových spotrebiteľov”. Kezety si môžete objednať nielen priamo v spoločnosti, ale I v jej internetovom obchode “Tonery do tlačiarne”, ktorý nájdete na linku www.tonerydotlaciarne.sk.

V Grand MS s.r.o, Prievidza sú proste “in” a vedia, že vylepšovať sa dá stále a za lepšie ceny.

Čo viac si spotrebiteľ môže priať?

 Tonerová kazeta je určená pre nasledovné tlačiarne:

HP LASERJET M1005 MFP, HP LASERJET M1005MFP, HP LASERJET 1020, HP LASERJET 1022, HP LASERJET M1319MFP, HP LASERJET 3015, HP LASERJET 3020, HP LASERJET 3030, HP LASERJET 3050, HP LASERJET 3052, HP LASERJET 3055, HP LASERJET 1010, HP LASERJET 1018, HP LASERJET 1015.

Text: Peter

Foto: tonerydotlaciarne.sk

Reklamný článok