Home / Ostatné / Muži v balíku

Muži v balíku

Majú plné ruky práce. Ako zabezpečiť rodinu, odviezť, priviezť, zariadiť, vybaviť, opraviť. Urobiť nás šťastnými. Rozosmiať, rozohriať, roztúžiť. Sledovanie stavu svojej bielizne, množstva šampónu a holiaceho gélu radi prenechajú nám. Lepšie tomu rozumieme. A keďže im niektoré veci ako rozťahané a vyblednuté spodky, tielko s rozstrapkanými okrajmi či deravé ponožky trpieť nechceme, staráme sa. Často s radosťou. Niekedy aj bez nej…

Lebo sú nedbanliví. Nedostatky pod košeľou, pod nohavicami či v topánkach nevidno, bránia sa. Verme, že v práci naozaj nie! Ale my, my doma, im za to hádam stojíme. Hovorí sa, že sebavedomie ženy sa začína pod šatami – peknou spodnou bielizňou, aby som sa vyjadrila jednoznačne. Naučme svojich mužov tomu istému. A uľahčime si to pritom.

Nechajme im posielať balíček pre mužov! Zariaďme, aby pravidelne dostávali nejaké produkty. Každý má rád darčeky. V Manpark o tom vedia. Odskúšali veľa produktov – spodnú bielizeň, ponožky, tričká, tielka  a vybrali z nich tie najlepšie, mužmi odskúšané a overené, z ktorých pre tých našich partnerov pripravia balíček, aký chceme. Posielať nám ho budú tak často, ako si zvolíme, hoci aj jednorazovo. Ale to, čo nám najviac pomôže, je práve pravidelné zasielanie. Nemusíme myslieť na všetko.

Obsah balíčka je plne v našej réžii a môžeme ho samy kedykoľvek meniť. Rovnako aj frekvenciu zasielania. Ak treba, dá sa balíček dokonca nechať poslať hneď, alebo naopak odložiť jeho zaslanie na neskôr. Dva týždne pred každým ďalším balíčkom nám pošlú pripomienku. Máme tak čas na úpravu balíčka, prípadne posunutie termínu na neskôr, ak veci náš muž ešte nepotrebuje. Balíček nám prinesie kuriér, ktorému sa platí v hotovosti. Ak máme cenu balíčka vyššiu ako tridsať eur, poštovné sa neplatí. Ak je cena nižšia a chceme ušetriť, stačí prihodiť pár vecí do balíčka a nechať si ho zasielať menej často, napríklad polročne.

Naši muži sa nám určite poďakujú. Ocenia náš záujem o ich vzhľad, našu starostlivosť, ocenia pravidelné balíčky pozornosti. Okrem toho, ženy majú rady mužov v balíku, ktorí sa zasa vedia postarať po všetkých stránkach o ne. A takto na to budú mať viac času a viac sebavedomia.

Malá poznámka nakoniec. Neprežeňme svoju dobrotu. Balíček si každý muž vie otvoriť sám. Aj uložiť ponožky do zásuvky či vybrať si čisté. Nemusíme všetko robiť za nich. Ako moja mama. Včera po prezlečení posteľnej bielizne zabudla otcovi položiť na vankúš čisté pyžamo. Robí to tak celé roky. Chystá mu kôpky. Otec si na to poľahky privykol a tieto služby začal vyžadovať. Považuje ich za samozrejmosť. Včera spal nahý. Keďže je zimomravý, tak v čiapke. Perina to trochu istila, ale aj tak asi najviac vytrestal sám seba. Mama na celú vec prišla až ráno. Krúti hlavou ešte v tejto chvíli, myslím si. A najskôr viac nad sebou než nad otcom.

Text: Ľubica

Foto: manpark.sk

Reklamný článok