Home / Ostatné / Zdieľaj svoje záujmy na novej záujmovej sociálnej sieti Skym.sk!

Zdieľaj svoje záujmy na novej záujmovej sociálnej sieti Skym.sk!

Už Ťa nebaví sedieť doma pred telkou a snívať o tom, že spoznáš ľudí, ktorí by poriadne oživili tvoj stereotypný život? Nadchol si sa pre istú záujmovú aktivitu, ale nemáš s kým zdieľať svoje zážitky? Chceš sa vymaniť spod monotónnosti virtuálneho života a zažiť ozaj niečo skutočné a plnohodnotné? Nová záujmová zoznamka Skym vie, ako nato! Navštív stránku www.skym.sk, zaregistruj sa a podeľ sa o svoje záujmy s ľuďmi, ktorých baví v živote to isté, čo Teba!

Skvele tancuješ a chceš sa o svoj talent podeliť aj s ostatnými? Poď na Skym a zdieľaj svoje záujmy s novými priateľmi.

Skvele tancuješ a chceš sa o svoj talent podeliť aj s ostatnými? Poď na Skym a zdieľaj svoje záujmy s novými priateľmi.

Záujmová zoznamka Skym.sk je novinkou na Slovenskom trhu. Od jej nedávneho spustenia sa zaregistrovalo už viec než 2000 užívateľov a jej progres ešte ani zďaleka nedosiahol svoj vrchol. Skym.sk prináša na slovenský trh ojedinelý koncept –  hlavným cieľom nie je len nájdenie lásky cez internet, ale previazanie životov užívateľov cez spoločné, zdieľané záujmy. Skym nie je klasická zoznamka, ale sociálna sieť založená na troch hlavných komponentoch – záujmy, eventy a zábava.

Aj takéto krásne ženy sú na novej sociálnej sieti Skym . Čakajú možno práve na teba.

Spoznaj na Skym skvelú osobu, ktorá má rada rovnaké filmy ako ty a pozvi ju na rande.

Spoznaj na Skym skvelú osobu, ktorá má rada rovnaké filmy ako ty a pozvi ju na rande.

Pripojenie ku Skym komunite je veľmi jednoduché – vyplň svoje registračné údaje, vyber si z ponuky záujmov tie, ktoré ťa naozaj bavia a zdieľaj ich s ostatnými užívateľmi prostredníctvom eventov. Je už len na tebe, či chceš zorganizovať novú, skvelú udalosť, alebo dáš prednosť účasti na evente, ktorý vytvoril iný užívateľ. Svoj názor môžeš vyjadriť aj v novom fóre. Záujmová sociálna sieť www.skym.sk Ti ponúka neobmedzené možnosti zábavy, tak ich využi. Zabávaj sa a zaži neopakovateľné chvíle so Skym komunitou!

Text: skym

Foto: skym.sk

Reklamný článok