Home / Zábava / Hudba / Améliine účinky na ľudské zmýšľanie

Améliine účinky na ľudské zmýšľanie

Pokiaľ vám niečo hovorí film Amélia z Montmartru, určite si ako prvé vybavíte jemné tóny Yanna Tiersena na klavíri a postupne si spomeniete na všetky piesne z filmu. Aký dojem ste z nich mali? Aké pocity vo vás piesne vyvolávali? Síce to nie je na trhu nijaká novinka, stále sa nájdu ľudia, ktorí o tomto filme a piesňach nič nevedia. Rozhodli sme sa zmeniť to :).

Odporúčam pustiť si túto hudbu, keď pôjdete sami na prechádzku, pri cestovaní akýmkoľvek dopravným prostriedkom alebo len tak doma z dlhej chvíle. Nechajte sa unášať vlnami tejto zázračnej hudby a vnímajte citeľné zmeny vašej nálady a pokoja v duši.

Započúvajte sa do melódie, aj keď váš prvý dojem môže byť taký, že to nie je primárne váš hudobný štýl. Dajte týmto lahodným soundtreckom šancu. Počas toho sa dívajte na svet okolo vás – na prírodu, ľudí, zvieratá. Zastavte čas a tešte sa z maličkostí! Pokiaľ to v bežnom živote nedokážete, garantujeme, že vďaka týmto piesňam nadobudnete to správne rozpoloženie na vstrebanie okolitej energie.

Vypočujte si celé CD od tohto výborného skladateľa a posúďte sami, aký dojem vo vás hudba zanechá.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=WYGFNjEL7Jw’]

Text: Michaela

Foto: freedigitalphotos.net