Home / Blog / Dedoles – oáza harmónie a krásy

Dedoles – oáza harmónie a krásy

Ak ste do dnešného dňa nepoznali a nikdy nepočuli slovo Dedoles, sme tu, aby sme to napravili. Jeden by mohol povedať, že je to obyčajná web stránka s bežným e-shopom, kde si ľudia kupujú nejaké tričká. Omyl, priatelia! Všetky prívlastky a pomenovania typu obyčajný, bežný, nejaký, jednotvárny, nezaujímavý rozhodne nepatria k popisu toho, čo Dedoles je. Pokiaľ sa odjakživa snažíte nájsť vnútorný pokoj, chcete byť zaplavený harmóniou a krásou, predstavujeme vám spoločnosť, ktorá splní tieto vaše sny a očakávania.

cash to check

Zelená viera

 Radi by ste sa cítili príjemne počas celého dňa a to aj vďaka oblečeniu, ktoré nosíte? Máte po krk umelých materiálov, z ktorých vás škriabe celé telo? Nudia vás jednotvárne motívy na oblečení, ktoré môžete nájsť v každom druhom obchode? V tom prípade tvoríme naše harmonické či zvieracie 3D tričká práve pre vás!

 Prívetivý k prírode

 Áno, to sa v súčasnosti vidí tiež zriedkavejšie. Čokoľvek robíte, kamkoľvek idete môžete vidieť, ako to našu matičku zem ničí. Možno by ste ostali nemilo prekvapení, keby ste zistili, že je takých vecí viac, ako by ste očakávali. Už dlhší čas bolo potrebné vytvoriť niečo, čo by malo opačný efekt a teda spôsob, ako našu prírodu chrániť a nedevastovať ju ešte viac. Úlohu sme splnili! Vytvorili sme tričká, ktoré sú mierumilovné k prírode, nakoľko sú maľované prírodnými a neškodnými farbami, a ktoré sú zároveň príťažlivé pre každé oko.

 Rozdávame radosť

 Ako to myslíme? Stačí vyskúšať jedno z našich prírodných, krásnych bavlnených tričiek alebo bambusových ponožiek a pochopíte. Nie len samotná potlač, ale aj príjemný pocit na tele vám zaručí radosť a vyčaruje úsmev na perách. Pokiaľ sa chcete cítiť komfortne a sám sebou, je to jasná voľba! Navštívte web stránku www.dedoles.sk a kochajte sa krásou, ktorá sa pred vami predostrie.


Autor: Michaela

Foto: sxc.hu