Home / Nezaradené / Šport – ako afrodiziakum

Šport – ako afrodiziakum

Mená ako Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Weiss, či Kaká netreba nejako zvlášť predstavovať. Nejednej z nás sa podlomia kolená pri ich mužných, vyšportovaných, a hlavne dokonalých telách. Zrazu Janko od susedov, je iba Jankom od susedov. My sme svoj zrak nenápadne upriamili na titulku magazínu s dokonalým Ronaldovým úsmevom.

Či je reč o hokejistoch, futbalistoch, vzpieračoch, alebo o mužoch z fitness centra – každý z nich vie svojím spôsobom zaujať. Mozog vypnutý, srdce búcha na maximum, a my hypnotizujeme televízne obrazovky, internetové stránky, alebo tie šťastnejšie, a odhodlanejšie sa vyberú rovno na štadión. Nikdy neviete, či taký Messi nevykopne loptu priamo vedľa vášho sedadla, a vy – slečna šťasteny sa stanete matkou jeho budúcich detí. Krásna to predstava.

Teraz sa určite veľa z vás pousmeje, muži len neveriacky pokrútia hlavou, ale faktom je, že športovci majú zelenú, a najrýchlejší prístup do ženských sŕdc.

Bohužiaľ sa občas musíme zazvonením budíka prebrať zo sna, v ktorom sme účinkovali ako Backhamova manželka, nechať Victoriu jeho vyvolenou, a pritúliť sa ku partnerovi po našej pravici. Čo na tom, že „nekope“ za svetové tímy, a jediné s čím v poslednej dobe spracoval prihrávku bol pomaranč na kuchynskej dlážke. Nesmúťte preto milé dámy, mám pre vás jeden tip, ako si aj z toho svojho pomarančového strelca vytvoriť reálneho športovca. Stačí navštíviť stránku http://www.vsetkydresy.sk a vybrať správnu veľkosť dresu pre vášho partnera. Postupne vymeňte ovocie, či iné pomôcky priateľa za kvalitné futbalové lopty, a ako prekvapenie vám poslúžia lacné futbalové dresy z celého sveta. Možno natrafíte aj na dres podobný tomu, v ktorom pobehuje po trávniku napríklad taký Hamšík, či rodák z Brazílie – Kaká, alebo vám skrášlia vašu domácnosť, či poličku nad posteľou futbalové suveníry.

Nech si kto chce, hovorí čo chce, dávno o našich mužoch traduje jedna pravdivá predstava romantiky, ktorou je práve hokejový, či futbalový štadión vysvietený sviečkami. Tak prečo im túto možnosť aspoň symbolicky nedopriať.

Už viete čím potešíte priateľa najbližšie?

Text: Dee

Foto: sxc.hu