Home / Nezaradené / Skrášlenie na každý deň

Skrášlenie na každý deň

Každá žena sa chce páčiť. Je to normálne a prirodzené. Niektorým v tom pomáha make up, iné ho neuznávajú a stavia kartu na prirodzenosť. Najlepšou kombináciou je spojenie týchto dvoch vlastností. Môžu byť make up a farby na vlasy prirodzené a prírodné? Môžu! Je to umenie maľovania, ktoré sa môže naučiť každý. Nie, nie je to pretváranie vašej osoby, ale zveľaďovanie a tvorenie majstrovského kúsku. Vy by ste sa nebodaj nechceli stať súčasťou niečoho tak diabolského?

 Keď to inak nejde

 Nájdu sa aj také ženy, ktoré si bez líčidiel nevedia predstaviť svoj život. Ako je to možné? Majú o sebe, žiaľ, nízku mienku a boja sa vyjsť von bez líčidiel. Niekedy to preháňajú, inokedy sa vedia decentne a nenápadne namaľovať. Jemné líčenie počas dňa je súčasťou väčšiny moderných žien. Nie je to výstrelok modernej doby, ale klasika, ktorá sa používala už oddávna. Avšak pozor! Nezabúdajme, milé dievčatá, že nikto nemá rád „zmachlené babenky“! Nehodí sa to cez deň, do zamestnania, do školy a ani muži to nemajú radi. Naopak, veľa z nich to priam odpudzuje. Preto si hrubé očné linky, výrazne namaľované lícne kosti, krikľavé pery a umelé riasy nechajme na veľkú párty, kde nevadí, keď zo seba spravíte niekoho, kým nie ste.

 Prírodné líčidlá

 Väčšinou tieto dve slová pri sebe nepočujete. A aj keď náhodou narazíte na očnú linku, špirálu či make-up kde sa táto kombinácia nachádza, po prečítaní príbalového letáku veľakrát zistíte, že ste ostali oklamaná. Prečo to tak je? Prečo nás klamú a my máme pocit, že nás tým pádom okrádajú? Sú si totiž vedomí toho, že príroda a bio produkty začínajú vládnuť svetom. Nikto nechce predčasné starnutie pokožky kvôli nekvalitným líčidlám, ktoré často môžu poškodiť aj samotnú štruktúru pleti a zastavia jej prirodzené dýchanie. Týmto chemikáliám je koniec! Pokiaľ chcete nájsť niečo skutočne dôveryhodného, čo sa nehrá na prírodný produkt, ale ním naozaj aj je, vyskúšajte navštíviť web stránku www.naturo.sk, kde nájdete množstvo skvelých produktov,ktoré sú prirodzené a skôr ako uškodiť vám môžu veľmi pomôcť. Nakúpte zdravo a za rozumnú cenu ešte dnes a garancia spokojnosti a maximálnej kvality je istá!

 Autor: Michaela

Foto: sxc.hu