Home / Nezaradené / Kde výhodne nakúpiť kazety do tlačiarne?

Kde výhodne nakúpiť kazety do tlačiarne?

V súčasnej dobe hádam nenájdete domácnosť, v ktorej by sa nenachádzala tlačiareň a to už vôbec nehovorím o podnikateľoch či väčších firmách. Tlačiareň je proste v súčasnosti nevyhnutnosť.

V mnohých prípadoch sa stane, že si zakúpime tlačiareň za „dobrú cenu“ a to aj s tzv. štartovacími kazetami a myslíme si, že sme ušetrili. Zväčša býva opak pravdou, nakoľko štartovacie kazety, ktoré tlačiareň pri jej nákupe obsahovala sa nám rýchlo minú a pri nákupe nových nastáva sklamanie. V niektorých prípadoch je nákup nových kaziet podstatne drahší, ako bola cena našej novej tlačiarne.

Mnohí z majiteľov tlačiarní tvrdia, že najvýhodnejšie sú „originálne kazety“, avšak tak isto mnohí tvrdia, že najvýhodnejšie sú „kompatibilné kazety“. Je tu ale i tretia skupina, ktorá tvrdí, že najvýhodnejšie sú kvalitné „renovácie kaziet“, pri ktorých sa používa k renovácii originálne telo kazety.

Je ťažké rozhodnúť, nakoľko každá z uvedených skupín má „svoju“ pravdu. Keď sa na daný problém však pozrieme očami bežného spotrebiteľa, ktorý požaduje na prevádzku svojej tlačiarne čo najnižšie náklady, tak „vyhrávajú“ na plnej čiare kompatibily a renovácie. Použitím kompatibilných a renovovaných kaziet je možné ušetriť viac ako 70% svojich nákladov a to už nie je zanedbateľná položka.

Niekto by možno namietal kvalitu. Aj tu sa dá polemizovať. Na trhu je totiž skutočne množstvo firiem ponúkajúcich rôzne značky, či už „atramentových“, alebo „tonerových“ kaziet pre tlačiarne. Je pravdou, že niektoré skutočne nedosahujú požadované parametre a spoľahlivosť. Sú však medzi nimi i spoločnosti, ktoré ponúkajú mimoriadne kvalitné kazety. Jednou z takýchto spoločností je i Grand – MS, s.r.o., ktorá prevádzkuje okrem kamenného obchodu aj známy internetový obchod „Tonery do tlačiarne“.

V ponuke Grand – MS, s.r.o. a jej eshopu „Tonery do tlačiarne“ nájdete nielen atramentové a tonerové kazety, ale i široký sortiment „samostatných atramentov“ určených na plnenie atramentových kaziet, rozsiahlu ponuku „plniacich sád“ pre atramentové tlačiarne (tzv. Refil Kitty), či „resetérov“ pre atramentové kazety. V ponuke je však aj kvalitný „fotopapier“ rôznych gramáží, veľkostí, či vlastností.

Táto spoločnosť ponúka nielen široký výber kvalitného tovaru a to za dobré ceny, ale i zákaznícky servis a korektnú komunikáciu so zákazníkom. Je vidieť, že na slovenskom trhu je už pekných pár rokov a stavila na seriózny prístup k zákazníkovi. O kvalite tejto spoločnosti svedčí i skutočnosť, že v priebehu roku 2012 dodávala tonerové kazety i pre Úrad vlády SR.

Nedá mi, aby som záverom neupozornil budúcich kupujúcich v eshope „Tonery do tlačiarne“, že okrem poskytovania tzv. vernostných bodov, je každý zákazník automaticky zaraďovaný do „súťaže“ o 2 dňový pobyt v Bojniciach a 3 USB. Výhercovia sú losovaní každý mesiac a o výhre sú informovaní nielen v eshope, ale i na Facebooku, Twittri a Google +.

Text: Horácio

Foto: grand-ms.sk