Home / Nezaradené / Aký valentínsky darček pre muža

Aký valentínsky darček pre muža

Muži nie sú takí nároční čo sa týka darčekov, ako ženy. Ako valentínsky darček im úplne postačí prekvapenie v podobe dobrej večere a vzrušujúceho, divokého milovania. Ak chcete prekvapiť svojho partnera takýmto netradičným spôsobom, ktorý určite každý muž ocení viac ako nejaký materiálny darček, tak v tomto článku vám prinášame zaujímavé tipy ako pripraviť pre svojho partnera nezabudnuteľný večer.

 Prekvapte ho!

 Aby váš partner na tento večer ešte dlho spomínal pripravte mu jeho obľúbené jedlo. Pred jeho príchodom zhasnite svetlo a zapáľte vonné sviečky. Na valentínsku večeru si oblečte svoje najlepšie šaty. Ak chcete svojho naozaj prekvapiť, budete ho doma čakať v novej sexi erotickej spodnej bielizni, ktorá viac odkrýva ako zahaľuje alebo v dráždivom kostýme. Počas večere nebude môcť z vás pustiť oči a hlavou mu budú víriť myšlienky a predstavy, čo bude nasledovať po večeri. Nezabúdajte na svoj výzor! Na prvé rande chodíte v najlepších šatách, namaľovaná a vyčesaná. Lenže časom nad tým mávnete rukou, prezlečiete sa do niečoho pohodlného a na make-up a líčidlá úplne zabudnete. Váš partner to určite prežije, že každý deň nevyzeráte ako modelka z pánskych časopisov. Urobte mu práve na Valentína radosť. Oblečte a vyfintite sa pre svojho muža, ako keby ste išli na prvé rande.

 Materiálne darčeky

 Ak chcete svojho partnera obdarovať niečím hmotným pouvažujte nad darčekom praktickým, ktorý ocení každý muž. Nekupujte mužom zbytočné a nepotrebné veci, ktoré nikdy v živote nevyužijú! Muži majú rôzne záujmy a koníčky, a preto pri výbere vhodného valentínskeho darčeku pouvažujete, čo by potrebovali. Športovo založení muži určite ocenia funkčné termo prádlo alebo rôzne pomôcky na športovanie. Domácich kutilov, ktorí neustále niečo majstrujú poteší určite nové náradie. Každá žena pozná svojho partnera najlepšie, vie čo potrebuje a čo ho poteší.

 Viac inšpirácií nájdete aj v sexshope na www.4sex.cz

Text: PR

Foto: freedigitalphotos.net