Home / Blog / PR články / Pôžička na splatenie dlhov

Pôžička na splatenie dlhov

Doba je ťažká a finančná situácia mladých rodín býva často veľmi zlá. Mladí ľudia sa často nerozvážne zadlžujú. Kúpa nábytku či elektroniky na splátky je dnes už samozrejmosťou. Ak sa k tomu pridá spotrebný úver, hypotéka alebo krátkodobá pôžička, problémy sú na svete.

Vyplatenie viacerých pôžičiek

Dnes je to veľmi moderné. Vezmete si jednu väčšiu pôžičku a vyplatíte ňou viacero malých úverov alebo záväzkov z prečerpaného debetu na kreditnej karte. Oplatí sa to ale? Vo všeobecnosti sa dá povedať že áno. Treba ale vyberať dôkladne. Na výber máte z produktov viacerých bánk ale aj nebankových subjektov. Sledujte vždy RPMN (ročnú percentuálnu mieru nákladov.) RPMN v sebe zahŕňa úrok a aj všetky ostatné poplatky. Budete tak mať dokonalý prehľad, ako veľa v skutočnosti preplatíte.

Aké sú možnosti?

Banková pôžička je ideálny spôsob, ak máte dostatočne vysoký príjem a pracujete na dobu neurčitú. V opačnom prípade môžete byť vyhodnotený ako klient s nízkou bonitou a nebude vám pôžička schválená. Vo všeobecnosti majú banky najnáročnejšie podmienky pre poskytovanie úverov a pôžičiek.

Pôžička od nebankovej inštitúcie – tu sa stretávame s dvoma typmi poskytovateľov. Nebankové inštitúcie vyžadujúce trvalý príjem a inštitúcie, ktoré poskytnú pôžičku každému. Úrokové miery a výšky poplatkov sa do veľkej miery líšia.

Náš tip: Okamžitá pôžička na www.popoluska.sk

Text: PR

Foto: sxc.hu