Home / Nezaradené / A NEKÚP TO!

A NEKÚP TO!

Konečne už aj slovenskí obchodníci pochopili zmysel nielen výhodného predaja, ale aj recipročne, výhodného nákupu. V praxi to často pozorujeme vo forme akciových cien na tovar, ktorý už nepatrí medzi novinky. Dosť populárne sú v poslednej dobe aj rôzne vernostné programy a v neposlednom rade sa dôraz zo strany predajcov kladie na množstevné zľavy. Úprimne, každý rozumný obchodník, ktorý sa na svoj biznis pozerá z hľadiska dlhodobého, vie, že takýmto krokom môže len získať.

Vrátite sa do obchodu, kde vám ako pozornosť za nákup vo väčšom objeme dajú zľavu? Vrátite. Pôjdete na internetový portál, na ktorom nájdete detailné informácie o produkte, ktorý hľadáte a pokiaľ si tam objednáte viac produktov naraz, ušetríte? Odpoveď je jasná aj v tomto prípade.

Aj vo svete tlačiarní, ktoré denne využívajú od fyzických osôb, cez menšie firmy až po obrovské korporácie naozaj všetci, je k dispozícii takáto možnosť. Na stránke www.naplne-do-tlaciarni.sk nájdete vysokokvalitné produkty pre vaše tlačiarne či kopírky za výhodné ceny. Pri kúpe väčšieho množstva tohto tovaru sa nemusíte dožadovať zľavy. Zľava je v tomto prípade samozrejmá a predajcovia vás na ňu upozornia sami.

Už viac nemusíte stráviť celé hodiny hľadaním firmy ponúkajúcej kvalitný produkt za výhodnú cenu a ako bonus k tomu aj zaujímavé služby. K dispozícií je plná škála sortimentu, ktorý s kúpou náplní do tlačiarne súvisí. (atramentové cartridge a atramenty pre tlačiarne, laserové tonery a mnoho iného) No a pokiaľ sa rozhodnete pre objemnejší nákup, bude to vo váš prospech.

Aj na tomto príklade sa teda môžete ľahko presvedčiť, že máme na Slovensku obchodníkov, ktorí predávať vedia. A poznajú aj staré známe pravidlo, ktorým sa stále riadia – náš zákazník, náš pán.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Petra

Foto: sxc.hu