Home / Nezaradené / Inteligentný partner pre vašu kúpeľňu

Inteligentný partner pre vašu kúpeľňu

Tiež ste si už veľakrát povedali, že k životu potrebujete inteligentného partnera? Nechcete sa uspokojiť len tak s niečím, ale naopak, potrpíte si na kvalitu za rozumnú cenu? Unavuje vás večné rozmýšľanie nad činnosťami súvisiacimi s bojlerom, ktoré si musíte splniť? Nekomplikujte si život zbytočne úlohami, ktoré za vás môže riešiť zariadenie s vlastnou mysľou! Rozmýšľate niekedy nad tým, ktorú investíciu vo svojom živote by ste určite neľutovali a nezmenili? Odpoveďou je bojler, ktorý využíva inteligentné a zároveň elektronické ovládanie!

Prednosti vševediacej elektroniky

Tento nový ohrievač vody sa neskladá len z displeja, číselného teplomera a pár obyčajných tlačidiel, ktoré v dnešnom svete neohúria nikoho, nakoľko sú brané takmer automaticky. Novinkou je zabudovaný program, ktorý doslova myslí za vás a meria potrebné údaje. Vďaka tomu sa vždy správne rozhoduje, čo urobiť. Dosť bolo vysokým účtom za elektrinu! Neplaťte zbytočne za niečo, čo nechcete využívať alebo vôbec nevyužívate. Tento nový progres v ohrievačoch vám zabezpečí, že automaticky bude vyberať každý jeden deň ten najvhodnejší režim ohrievania vody. Je to jednoducho inteligent, ktorého si zamilujete!

Sila solárnej energie

Tohto nadštandardného pomocníka môžete využívať aj pri ohreve vody zo solárnych kolektorov. Nemusíte sa však báť, že zariadenie čerpá len a len zo slnečnej energie. Vďaka novej inteligentnej technológií pridá energiu podľa potreby aj z iného zdroja. Rovnako strach z prehrievania solárneho kolektora v prípade, že momentálne nepoužívate teplú vodu, je minulosťou. Táto elektronika vám taktiež podá všetky potrebné informácie, ktoré boli vykonané pre celkovú prehľadnosť a jednoduchú orientáciu. Keď sa pozriete bližšie na zúbok tejto inovatívnej veci zistíte, že sa vám minú všetky výhovorky, prečo by ste vášmu inteligentnému partnerovi mali povedať nie.

Text: Michaela

Foto: sxc.hu