Home / Nezaradené / SMSCREDITS.SK – rýchla pôžička cez sms

SMSCREDITS.SK – rýchla pôžička cez sms

Situáciu, kedy je do výplaty pár dní, ale financie sú potrebné skôr, pozná každý tretí Slovák. Vtedy vám pomôže dobrý známy, priateľ, alebo dobrý známy priateľ SMSCREDITS.SK. Poznáte ten pocit záväzku, keď si požičiate od rodiny, alebo známeho? Zbavte sa ho. Pocity, ktoré prinášajú frustráciu sú zbytočné a nepotrebné. Uvažujte tak, aby aj pocit z pôžičky navodzoval príjemné vedomie, že ste nikoho neotravovali, požičali si výhodne a od príjemnej spoločnosti.

Priorita pri rýchlej pôžičke je jej rýchlosť, flexibilita, operatívnosť. V SMSCREDITS.SK odbúrate všetky byrokratické postupy, dlhé obchodné podmienky, riadky pod čiarou. Požiadať o financie je veľmi jednoduché. Krátka jednorazová registrácia s textom “SMSCREDITS” na telefónne číslo 0902020909.


O výhodách spoločnosti SMSCREDITS:

Žiadne skryté poplatky, rýchlosť, flexibilita

Pri mnohých spoločnostiach sú poplatky za poskytnutie pôžičky skryté tam, kde by ste ich neočakávali. Napríklad v drahej cene SMS správy. U spoločnosti SMSCREDITS.SK sú veci jasné, transparentné a jednoduché. Rovnako aj cena SMS správy je štandardná a nie je nijako navýšená. Tiež neplatíte nič za registráciu. Za tento krok, rozhodne palec hore!

Jednoduchá registrácia, orientácia na zákazníka

Máte čas pripájať sa k internetu, hľadať registračný formulár, pracne sa registrovať? A čo ak neviete pracovať na počítači tak, aby ste si ho vyplnili? Jedno múdre motto, ktoré by si malo v živote každého človeka nájsť svoje miesto hovorí: Nemám čas, strácať čas.

V tomto duchu funguje aj spoločnosť SMSCREDITS.SK, ktorá umožnuje rýchlu registráciu formou SMS správy. Takže maximálna jednoduchosť, užívateľsky veľmi prívetivé. Rozhodne opäť palec hore!

Výška pôžičky a splatnosť

Poznáte to všetci dobre. Výplata sa posunie, treba operatívne riešiť opravu auta, alebo niečo nečakané. Zväčša nejde o príliš veľké sumy, ale nie sú ani také malé, aby to dokázalo operatívne riešiť 50 €. Sms pôžičky poskytované firmou SMSCREDITS.SK sú v čiastkach od 20 € až do 350 € a mali by teda výškou bez problémov pokryť aj väčšie nečakané starosti. Splatnosť je nastavená na 5,10 alebo 15 dní s možnosťou predlžovania lehoty splatnosti po dobu 3 mesiacov.

Obdobie 5-15 dní by malo postačovať na bezproblémové preklenutie obdobia, kým sa finančná situácia zlepší.

Vernostný program

Opakovanie je matka múdrosti, v tomto prípade je opakovanie matkou výhodnosti. Pri opakovaných krátkodobých pôžičkách vďaka vernostného programu je každá ďalšia pôžička lacnejšia. Skúste sa spýtať kamaráta, či vám požičia. Raz áno, druhý krát možno tiež….na desiaty krát vám dá pocítiť, že ho to obťažuje, že by rád zdvihol úrok.

Za opačný postup u SMSCREDITS.SK rozhodne opäť palec hore. Ako zákazník chcem vedieť, že ak využívam tie isté služby opakovane, spoločnosť si ma váži a poskytuje mi iný ako bežný servis.

Zhrnutie:

Neraz sa vám môže stať, že sa ocitnete v krátkodobej finančnej tiesni. Byrokratické postupy vám neumožnia riešiť malé financie a na krátku dobu. SMSCREDITS nie je obyčajnou firmou, ale firmou – partnerom. Poskytuje okamžité riešenie situácie, je plne orientovaná na zákazníka a poskytuje vernostný program. S istotou môžeme povedať, že spĺňa všetky atribúty pre to, aby zákazník bol maximálne spokojný.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

www.smscredits.sk

Infolinka 0911999915 , 041/5630151

Text: Reklamný článok

Foto: smscredits.sk