Home / Ostatné / Rozum a svaly, návod ako byť zdravý?

Rozum a svaly, návod ako byť zdravý?

Nebudeme si klamať – dnes chce každý vyzerať príťažlivo, bez rozdielu, či je muž, alebo žena. Po svete lieta veľký počet ľudí, ktorí vyhlasujú, že práve ich pričinením budete vyzerať podľa svojich, či partnerových predstáv, ak nie je lepšie.

My sme ale realisti, ktorí vedia, že na dobrodružnej ceste za vysnívaným cieľom v podobe skvelej postavy nestačia len prázdne reči iných. Muži, túžiaci po vyformovanej postave veľa nedosiahnu, ak budú v pohodlí domova len zdvíhať činky po starom otcovi. A na druhej strane – ženám veľmi nepomôžu „zaručené“ diéty, pri ktorých dostanú do seba maximálne minerálku. Takéto „plány“ sa potykajú v drvivej väčšine prípadov s neúspechom, ste prekvapení? Ja veru nie.

Na to, aby sa človek cítil nielen spokojný sám so sebou, ale aby to aj svojím výzorom dával na známosť širokému okoliu, dnes stačí racionálne uvažovať. Veď nie je žiadny problém zistiť, aké cviky na chudnutie sa pre daný somatotyp človeka najlepšie hodia. Prvé tajomstvo chudnutia je tak odhalené, čo nasleduje?

– Ak ste tipovali doplnky výživy, tipovali ste správne. Lepšia výkonnosť, svalové prírastky, či vyformovanejšia postava sú dôkazom, že ich užívanie má zmysel. Efektívne chudnutie nie je o ničení samého seba, práve naopak, spríjemniť si obdobie tréningového procesu je aj o príjme stravy, ktorá dodá dostatok, ale pozor – nie nadbytok energie.

Dostatočný príjem tekutín v kombinácií s doplnkami výživy vhodných nielen pre vrcholových športovcov, ale aj pre amatérov dokážu nakopnúť tým správnym smerom. Gainery od fitexpres.sk vás o tom presvedčia. Dávkovaním sacharidových prípravkov s menším obsahom bielkovín a väčšinovým obsahom sacharidov a cukrov sa dosiahne priberanie a celkový nárast svalového objemu. Neoceniteľným sú ale rady od predajcov, ktorí dokážu poradiť a odporučiť gainery, s ktorými bude výsledok znásobený a ktorý bude súčasne viac ako len príjemným prekvapením.

Vypracovanie si peknej postavy je vždy spojené s chudnutím, v zmysle: „tu treba ubrať, tam pribrať.“ Úbytok tuku tak nie je len estetickým plusom, ale aj krokom, za ktorý vám zdravie povie: ďakujem.

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: Erik

Foto: freedigitalphotos.net