Home / Nezaradené / Buďte in v športovom štýle!

Buďte in v športovom štýle!

Je to stále módne, žiadané, pohodlné a podľa väčšiny mužov dokonca aj pôvabné. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása. Nakoľko športový štýl bývava zväčša minimalistický, je obľúbený po celom svete! Ohúrte okolie jednoduchosťou, ktorú si každý zamiluje! Vystúpte z radu a ukážte sa v plnej kráse, naviac so 100%-ným pohodlím.

Líčenie – menej je niekedy viac

Ďalšia všeobecná pravda, ktorá je preslávená svetom. V mužských kruhoch nájdete len skutočne málokedy muža, ktorý by preferoval na ženách doslova náter a nános make-upu, púdrenky a iných líčidiel. Navyše k športovému outfitu také líčenie absolútne ani nepasuje! Nerobte zo seba v kúpeľni hotový obrázok a zvoľte kartu na prirodzený štýl, ktorý je toľko žiadaný a preslávený! Čo k tomu budete potrebovať? Jedine internet, v ktorom si napíšete webovú adresu damskysen.sk a vyberiete si tie najjemnejšie líčidlá. Široký výber kvalitných produktov je samozrejmosťou a nízka cena výhodou. K vášmu novému zovňajšku odporúčame predovšetkým špirálu, make-up, možno trochu farby na líčka pre zdravšie pôsobiaci celok a lesk na pery. Značka Maybelline sa tak stane vašou najlepšou kamarátkou, vďaka ktorej zažiarite vždy a všade!

Športové oblečenie

Nemôže chýbať vo vašom šatníku! Ak predsa len chýbajú odporúčame nájsť si vhodné športovo vyzerajúce elegantné košele pre ženy a dlhé nohavice, v ktorých sa budete cítiť sviežo a uvoľnene! Ak ste doteraz podobné oblečenie nosili len sporadicky alebo len na doma, spravte výnimku a vyjdite tak do sveta! Áno, aj takáto maličkosť dokáže ovplyvniť mnoho! Vyskúšajte tento štýl a garantujeme, že pri ňom už budete chcieť aj ostať.

Text: Michaela

Foto: sxc.hu

Veterný tunel tak, ako ho nepoznáte? Čítajte tu http://prmagazin.sk/2013/03/veterny-tunel-zazitok-z-volneho-padu/