Home / Nezaradené / Fitness – aktivita pre ženy?

Fitness – aktivita pre ženy?

Každá žena chce byť štíhla, túži po krásnej postave a obdive okolia. Veľakrát je však zložité prehovoriť sa k pohybu, ktorý je tak dôležitý pre každého z nás. A keď si už konečne poviete, že si pôjdete zacvičiť, tak zistíte, že posilňovanie doma na podložke nie je nič moc. Pravidelné návštevy posilňovne vás vyjdú draho a von sa vám nechce. Čo s tým? Investujte do domácej posilňovne, ktorú si môžete zariadiť podľa vašich potrieb a túžob.

 Nepoznám snáď ženu, ktorá by niekedy nepovedala “pôjdem do posilňovne”. Ženy všeobecne láka prostredie športu, teda aspoň väčšinu . Predstava mať posilňovací stroj doma je viac než lákavá. Môžete si na ňom zacvičiť kedy chcete, ako dlho chcete a bez akýchkoľvek pohľadov okolia. Ak sa rozhodnete investovať svoje peniaze do domácej posilňovne, potom môžete aktívne formovať svoju postavu podľa vašich predstáv. Stroj si vyberiete podľa seba a tým sa stane odrazom vášho ega. V posilňovniach je strojov veľa, ale nemusia sa hodiť pre každého. Keď si zaobstaráte svoj posilňovací stroj, tak to bude ten, ktorý vám pomôže napraviť partie, s ktorými nie ste spokojní. Chcete posilniť bruško, nohy, zadoček, triceps alebo hrudník? Všetko je len o vašom výbere.

V posilňovni sa mnoho ľuďom stáva, že si zvolia prístroj, ktorý sa pre nich nehodí, nevedia s ním zaobchádzať, a potom zle a zbytočne cvičia či posilňujú.

Existuje naozaj neskutočné množstvo posilňovacích strojov, s ktorými okrem cvičenia a posilňovania môžete tiež robiť fitnes, čo je obľúbená aktivita predovšetkým pre ženy. Nechcete si kupovať bežiaci pás, rotoped, trenažéry alebo posilňovacie lavice? Potom vám odporúčame staviť napríklad na činky a závažia, s ktorými sa dajú cvičiť fitnes cviky bez problémov. Zvýšite tak rýchlosť spaľovania, pretože čím väčšiu záťaž máte, tým viac vaše telo pracuje. Ďalej majte na pamäti, že ku cvičeniu nestačí len pevná vôľa, ale aj veľa doplnkov, ktoré vám pomôžu cvičenie skvalitniť a užiť si ho. Základom je samozrejme vhodné športové oblečenie. Mnoho žien si chváli aj lacné a jednoduché cvičebné pomôcky, akými sú napríklad gumový posilňovač, posilňovacie činky, over ball, aerobic guma na cvičenie alebo body trimer. Vždy samozrejme záleží na tom, akú aktivitu budete vykonávať. Bude to niečo z gymnastiky, kulturistiky alebo aerobiku? Každopádne je dôležité mať dobré vybavenie. Ako úplne základnú vec odporúčame zaobstarať si podložku na cvičenie.

Keď už máte všetko obstarné, tak už stačí iba chuť.

Prečítajte si tiež:

http://www.najlacnejsisport.sk/ako-vyberat-stany-cast-2.-parametre-stanu-a-31.html

http://www.nejlevnejsisport.cz/baseballove-palky-a-baseballove-vybaveni-a-75.html

http://www.glory.sk/detska-prilba-je-dolezita/

http://www.forkids.sk/detske-ihrisko/smykacky/

Foto: sxc.hu