Home / Láska, sex, vzťahy / 10 rád, ako prísť o ženu

10 rád, ako prísť o ženu

Páni, už sa vám niekedy stalo, že vás prepadol pocit, ako sa zbaviť svojej ženy? Máte jej už plné zuby a prestali ste si rozumieť? Možno máte priateľku alebo milenku, ktorá vám prerastá cez hlavu.  Nemusíte hneď uvažovať o nájomnom vrahovi či chystať vrece, pretože vám ponúkame desať rád, ako prísť o ženu . Ak budete dodržiavať čo i len jedinú z nich, tak si zaručene ženu neudržíte a skôr alebo neskôr vám dá adios.

  1. Prestaňte dbať na hygienu a o svoj vzhľad– žiadna žena nechce predsa žiť s mužom, ktorý sa sprchoval niekedy minulý mesiac, neholí  sa, nečeše a o neodolateľnej vôni sa už vôbec nedá hovoriť. Ak jej dáte cibuľový bozk a pri úsmeve sa vám bude tlačiť potrava cez zuby, tak žena začne uvažovať o odchode. Pokiaľ to chcete celé urýchliť, tak na rodinnom stretnutí pustite naplno svoje plyny a ona sa pravdepodobne zbalí už v ten večer.
  2. Všetko je zle– nechutí vám večera, ktorú vaša polovička prichystala? Umývala okná, ale vy takmer nevidíte k susedom, pretože vám vo výhľade bránia obrovské šmuhy? Priniesla domov tri tašky potravín, no ani jedna nie je nič pre vaše bruško? Povedzte jej to. Kritizujte. Ak sa vám niečo nepáči, tak načo držať jazyk za zubami? Nakoniec, keď sa chce, tak sa vždy niečo na kritizovanie nájde.
  3. Úprimnosť o jej figúre– už mesiace bojuje vaša „krásavica“ s diétou, no vy nevidíte zmenu? Ba naopak, nasáva na seba kilá ako špongia? A ten jej účes. Hotová striga. Už len metlu do ruky. Nemusíte viac klamať, chodiť okolo horúcej kaše, ani si vymýšľať výhovorky. Jednoducho buďte úprimný.
  4. Sebeckosť– nikdy sa ženy nepýtajte na jej prácu alebo názor, ak nechcete, aby vás nekonečným kvákaním unudila k smrti. Myslite len na seba, nezaujímajte sa, neprejavte záujem, ani ochotu počúvať. Ak nesie ťažký nákup alebo sa naťahuje s vysávačom, tak sa robte, že  to  nevidíte.
  5. Svet gombička– užívajte si, povaľujte sa. Ženy predsa neustále vyhlasujú, že chcú byť samostatné, tak nech sa starajú. Podajte výpoveď v práci, zostaňte doma na gauči, choďte s kamarátmi na pivo. Vracajte sa neskoro a ako bonus môžete prísť pod parou.
  6. Posteľový mačo– pri sexe myslite len na svoje blaho, nezdržiavajte sa zbytočne predohrou, rýchlo dosiahnite orgazmus. Čo tam po nej? Načo to naťahovať? Dôležitý ste predsa vy. Ak bude niečo namietať, tak jednoducho povedzte, že to už inak neviete.
  7. Mamičkujte– často sa stáva, že sa vaša žena dostáva do konfliktu so svojou svokrou? Potom máte v rukách výbornú zbraň. Postavte sa za mamičku, chyťte jej stranu, zhoďte manželku. Mamičku zaťahujte do každej činnosti vo vašej domácnosti. Najlepšia je veta: „Mamička to robí takto…“ Nahromadený hnev  na seba nenechá dlho čakať.
  8. Držte kasu– pokiaľ sa nerozhodnete praktizovať bod 5, tak môžete zadržať všetky svoje a aj jej peniaze. Dávajte svojej „drahej“ len vymedzenú čiastku, zvozte ju vždy, keď si kúpi niečo na seba. Ak vás nahnevá, tak jej vreckové vždy stiahnite. Vy pritom pokojne míňajte na cigarety a iné pôžitky.
  9. Citové vydieranie– hádajte sa často a spory vždy riešte cez deti. Snažte sa, aby museli rozhodnúť, či „ľúbia“ viac vás alebo maminu. Kričte na deti a vymýšľajte im tresty. Veď čím viac vyprovokujete ženu, ako keď rýpete do detí? Vtedy je ako medvedica, ktorá chráni svoje mladé.  Pravdepodobne ju už zajtra, po návrate z práce, doma nenájdete. Vám tak zostane pokojný a prázdny byt.
  10. Nevera– vrchol a  najsilnejšia zbraň , ktorú ustojí len máloktorá žena.  Nechajte si záležať, aby na vašom šatstve cítila parfum inej ženy, či našla otlačený rúž na košeli. Nevera je ako pušný prach, ktorý čochvíľa exploduje a výsledkom môže byť napríklad aj to, že o svoju ženu prídete.

Tak čo? Spoznali ste sa? Uvedomili ste si, že už i teraz praktizujete veci, ktoré vám pomôžu prísť o ženu? Naozaj to tak chcete? Potom veľa šťastia. No možno by ste si mohli naposledy zachovať tvár džentlmena a povedať rovno, ako sa veci majú a že v živote s ňou už (kvôli veci XY) nevidíte zmysel.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Katarína

Foto: sxc.hu