Home / Nezaradené / Zahrajte sa na Facebooku „Coin Rush“

Zahrajte sa na Facebooku „Coin Rush“

Lyoness na Facebooku už nielen komunikuje s klientmi, ale prichádza i so zábavnou hrou „Coin Rush“, v ktorej môžete vyhrať zaujímavé ceny.

Pacman á la Lyoness

Hra „Coin Rush“ je veľmi podobná známej hre Pacman. Figúrka sa pohybuje v rôznych priestoroch a zbiera rôzne predmety, vyhýba sa nepriateľom a nástrahám. Zbierať možno mince, ktoré prechádzajú na bodové konto, a Power Ups, vďaka ktorým získava figúrka špeciálne vlastnosti. Tieto vlastnosti jej umožňujú zdolávať náročné prekážky, prechádzať cez steny, byť nesmrteľní, atď. Vaši priatelia na Facebooku vám zároveň môžu v hre pomôcť. Vy sa zjavíte ako ako presvitný Avatar na hernom poli, a ak je figúrka nad vami, nemôžu vás nepriatelia napadnúť.

Ten, kto sa čo najúspešnejšie vyhne nepriateľovi a nazbiera najvyšší počet mincí, sa stáva hráčom s najvyšším skóre, a teda mesačným výhercom. Žrebovať sa budú ešte ďalšie vecné ceny, ako iPad, iPhone alebo Wii U. Po ukončení súťaže na vás čakajú tri hlavné ceny: poukážky podľa voľby na nákupy v hodnote 2 000 €,  štýlový LCD TV a MacBook Air. Hra „Coin Rush“ je prepojená  s našou ďalšou súťažou – Nákupný poklad Lyoness. Počas jedného mesiaca možno získať 4 kľúče.

Komunikujte s nami na Facebooku

Na sociálnej sieti môžete okrem hry „Coin Rush“ komunikovať  priamo s tímom Lyoness.  Našu fanúšikovskú základňu už tvorí viac ako švrť milióna klientov, ktorí sa okrem základných informácií podozvedajú aj množstvo noviniek, exkluzívnych akcií a môžu sa zúčastniť aj ďalších súťaží. Lyoness si získal veľké spoločenstvo, ktorému je Lyoness tím k dispozícii vo vyše 20 krajinách. Pridajte sa do tohto spoločenstva aj vy a dajte „Like“ našej Facebook stránke.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Reklamný článok

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply