Home / Nezaradené / Darčekové inšpirácie online

Darčekové inšpirácie online

Potrebujete kúpiť nejaký darček a pritom vôbec nemáte čas na jeho zháňanie? Behačky po obchodných centrách vymeňte za online nakupovanie. Všetko vyriešite pohodlným klikaním a tovar vám donesú až domov. Niekedy dokonca nakúpite omnoho lacnejšie nehovoriac o tom, že sa môžete preklikať aj k netradičným darčekom.

Darčeky (nielen) pre deti

         Ak plánujete dieťa nielen potešiť, ale i prekvapiť, musíte vybrať netradičnú hračku ktorá nezostane po čase len tak zabudnutá kdesi na poličke. Dobrým nápadom sú moderné hračky – voňajú a hrejú. Sú totiž vyrobené zo špeciálneho materiálu ktorý je schopný udržať istý čas teplo, takže si týchto plyšákov berú do postelí predovšetkým menšie deti. Takúto hračku stačí ohriať v mikrovlnnej rúre, a to aj opakovane.

         Okrem ohrievania nájdete aj voňavé hračky – papučky. Tento darček je vhodný nielen pre deti, ale aj dospelých nakoľko takéto rozkošné papuče na domáce nosenie viete zakúpiť aj vo veľkých veľkostiach. V studených dňoch príjemne zahrejú a navyše nôžky aj rozvoňajú.

         A ešte jeden typ na darček, ktorý bude mať dlhšie využitie než jeden deň – puzzle. Ak kúpite puzzle z poriadne veľkého počtu dielikov máte zaručené, že váš darček bude využitý a navyše aj poteší. Pre deti vyberte menej náročné skladanie s detským motívom, pre dospelú osobu napríklad hrad alebo zátišie ktoré sa neskôr bude dať zarámovať na stenu. Cenovo dostupné puzzle nájdete aj na šikovnej stránke puzzle24.sk.

Doplnky do domácnosti

         Interiér dopĺňajú maličkosti. Ak si aj zariadite bývanie moderne, bez doplnkov bude interiér jednoducho fádny.

         Ak máme na mysli doplnky, určite vám nebudeme odporúčať fádne utierky alebo iné dekoračné predmety. Čo tak kúpiť svojmu známemu, ktorý stále všade mešká, štýlový budík pobehujúci po nočnom stolíku? Alebo svojej kamarátke sympatickú chňapku aby sa nepopálila pri pečení obľúbených koláčikov? Prípadne potešte seba a kúpte si na pracovný stôl mravčiu farmu aby vás mravce inšpirovali k práci a tvorivosti. Tieto typy spolu s inými štýlovými nápadmi ponúkajú darčeky igift.sk.

Ak vás náhodou neinšpiroval náš internetový magazín, skúste zaloviť vo vlastnej fantázii. Zaiste pri „googlení“ nájdete presne to, čo sa obdarovanej osobe bude hodiť.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: sxc.hu

Leave a Reply