Home / Nezaradené / Dovolenka on-line – výhodný nákup bez stresu

Dovolenka on-line – výhodný nákup bez stresu

Internetový obchod je v súčasnosti veľmi využívaným prostriedkom pri kúpe a predaji produktov a služieb a stal sa prirodzenou súčasťou nášho bežného života. Aj služby cestovného ruchu si našli svoje miesto na webe. Dostatok informácií, časová dostupnosť, prehľadnosť ponúk zájazdov, to sú len základné atribúty, pre ktoré čoraz viac zákazníkov volí práve túto formu zakúpenia dovolenky. Cestovné kancelárie a agentúry chcú byť svojim klientom bližšie, preto pre nich pripravujú možnosti objednania zájazdu telefonicky alebo prostredníctvom emailu. Aj cestovná agentúra Belinda Agency sa zaradila medzi predajcov, ktorí ponúkajú zájazdy od renomovaných slovenských i zahraničných touroperátorov a ponúka na svojom portáli www.belindagency.sk nielen výhodné last minute dovolenky, ale i letenky a ubytovanie v rámci celého sveta. Pre potenciálnych zákazníkov, ktorí ešte váhajú nad využitím takýchto služieb, snáď pomôžu tieto informácie o výhodách nákupu on-line. Základnými výhodami sú:

– prehľadnosť
– rýchlosť
– neutrálne prostredie
– non-stop prístup k informáciám
– mapy miest a  recenzie hotelov
– ceny rovnaké ako u CK, ktorá zájazd organizuje

Prehľadnosť – ceny vrátane poplatkov


Na webovom portáli sa zobrazia všetky aktuálne zájazdy vrátane last minute zájazdov od všetkých partnerských renomovaných CK. Môžete si ich zoradiť podľa dátumu alebo ceny, čím získavate možnosť porovnávania jednotlivých ponúk od viacerých CK.  Navyše, ceny na stránke sú vrátane povinných poplatkov a poistenia, to znamená, že ceny sú konečné a viete, koľko skutočne zaplatíte za dovolenku.

Rýchlosť – pretože čas sú peniaze


Dostali ste nečakane dva týždne voľna  a nechcete ich stráviť doma? Aj tu oceníte nákup dovolenky on-line, lebo na jednom mieste nájdete aktuálne ponuky na najbližšie odchody s akciovými ponukami last minute. Stačí si vybrať zájazd a zaslať nezáväznú objednávku. Keďže ide o last minute dovolenku a odchod môže byť aj na druhý deň, je to hra o čas a ušetrené peniaze. Preto je pohotovosť a rýchlosť pracovníka agentúry na pravom mieste. Dôležitá je taktiež okamžitá dostupnosť, preto môžete agentúru kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Neutrálne prostredie, anonymita


Dovolenku by ste si nemali vyberať bez rozmýšľania a pod nátlakom. Ide predsa o Vaše predstavy a hlavne o Vaše peniaze. Výberom dovolenky on-line sa môžete týmto stresujúcim situáciám vyhnúť a nemusíte sa cítiť previnilo, keď si zájazd ihneď nekúpite. Až po odoslanie objednávky ste totiž  v anonymite. Zároveň si na stránke môžete prezerať ponuky od viacerých cestovných kancelárií. Za kliknutie predsa nič neplatíte. Naopak, získavate informácie a prehľad o daných ponukách a môžete si tak zvoliť tú najvýhodnejšiu alternatívu pre vás. Hitom posledného obdobia je dovolenka Turecko.

Non-stop prístup k informáciám
Na webovom portáli dostanete informácie kedykoľvek – počas pracovných dní i počas víkendov.  Okrem širokej ponuky zájazdov, last minute, leteniek si môžete prečítať dôležité i zaujímavé informácie o krajinách. Možno práve tieto informácie poslúžia na správny výber dovolenky. Ku každej krajine sú vypísané základné informácie, zaujímavé miesta, fotogaléria. Niektoré krajiny sú doplnené o príspevky cestovateľov, ktoré sú doplnkovým a užitočným zdrojom informácií. V prípade, že nenájdete na stránke čo potrebujete, k dispozícii je aj non-stop mobilný kontakt, na ktorý sa môžete kedykoľvek obrátiť. Výhodné ponuky, prebiehajúce akcie i veľa užitočných informácií nájdete aj na facebooku – Belindaagency Cestovná Agentúra.

Mapy miest a recenzie hotelov
Vybrali ste si ostrov či destináciu, ale nemáte celkom predstavu, kde sa nachádza, ako vyzerá okolité prostredie? Aj túto informáciu získate jednoducho on-line. Ďalším dôležitým atribútom pri výbere dovolenky bývajú hodnotenia a recenzie hotelov od klientov, ktorí danú oblasť a hotely navštívili. Získate tak predstavu o mieste, ktoré navštívili skutoční ľudia. Treba však brať ohľad aj na to, že rôzni ľudia majú rôzne názory a môžu sa v pohľade na rovnakú vec aj diametrálne líšiť. A niekedy môže recenzia viac uškodiť ako pomôcť.

Ceny rovnaké ako u CK, ktorá zájazd organizuje
Niektorí ľudia môžu mať pocit, že kúpou zájazdu prostredníctvom agentúry zaplatia za dovolenku viac. Je to však omyl. Ceny všetkých zájazdov sú rovnaké ako u poriadajúcej CK, vrátane všetkých zliav a bonusov a dokonca na webovom portáli Belinda agency získate navyše internetovú zľavu 20€ na zájazd.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: belindaagency.sk

Leave a Reply