Home / Nezaradené / Romantický večer s Magic Look

Romantický večer s Magic Look

Každý z nás dokáže byť romantický. Dokonca i tí, ktorí sú zaryto proti romantike. Veď, ako sa hovorí „príde na psa mráz“. Aj keď to váš partner možno nevie dať dostatočne najavo, ale svoj zmysel pre nehu môže zaobaliť do slov tajomnosť, živočíšnosť, zmyselnosť alebo prekvapenie. Určite ste aspoň raz dostali kvety, malú pozornosť. Odtiahol vám priateľ stoličku v reštaurácií alebo zavesil kabát? A čo také vonné sviečky? Toto všetko sú detaily romantiky, ktorými sa môžeme obdarovať nenásilne a pritom každý deň. Pokiaľ si chcete zachovať nenápadnosť, ale naznačiť partnerovi niečo viac, tak zvoľte jednoducho magic look. Svojím kúzelným vzhľadom a oblečením, v ktorom sa budete cítiť ako mýtická diva, ho dostanete na lopatky. Ak sa pred ním prejdete večer v sexi bielizni, tak to musí pochopiť. Pripojte pár nenápadných dotykov a romantický večer sa môže začať.

Môžete zvoliť štýl „Desigual“ a vymknúť sa tak z nalinkovanej roviny.

Veľa svojmu partnerovi lichoťte a v deň, kedy zatúžite po romantike, ho len chváľte. Ale pozor, aby ste to neprehnali. Musí to znieť dôveryhodne.

Z milovania si urobte malú slávnosť. Kvety, svetlá a nejaké tie chuťovky. Nemusíte sa milovať tradične v posteli. Zmeňte miesto, ktoré môže byť celkom mimo vášho domu. Staňte sa tento večer „dračicou“ a ukážte svojmu miláčikovi, že nie ste vôbec, ale vôbec nudná. Chcete byť divoká i anjelská zároveň? Nuž vyberte si niečo z kolekcie Angels Never Die. Buďte štýlová, sexi a zároveň jedinečná.

Dohodli ste si rande, ale počasie sa rozhodlo robiť vám napriek? No a čo? Veď predsa také tisnutie sa pod dáždnikom má tiež svoje čaro. Alebo si vyberte rande vo vírivej vani, či celkom obyčajnej sprche. Dážď vás môže vohnať aj do vyhriatych reštaurácií a barov. Vyberte si intímny kútik, kde svoj večer začnete. Ako to bude pokračovať, nechajte plynúť prirodzenou cestou. A čo takto kino alebo spoločenská akcia? Nemáte vhodné oblečenie? Na stránke www.magiclook.sk nájdete atraktívne luxusné oblečenie. Zaručene ho nebude mať žiadna vaša kamarátka, pretože luxusný eshop je zásobený neopakovateľným tovarom, ktorý nikde inde nekúpite. Ak sa vám jednoducho nechce chodiť do spoločnosti, tak si vychutnajte príjemnú relaxačnú masáž. Najlepšia je tá, ktorú si doprajú partneri medzi sebou navzájom.

Tradičným rande daždivého večera je spoločný čas strávený v kuchyni. Veď láska ide cez žalúdok. Určite si spoločné varenie užijete.

Nedajte sa ničím odradiť, hlava hore a nechajte vyzdvihnúť čaro a osobné kúzlo ženy. Veď život je v pohode. Aké si to urobíme, také to máme. Tak príjemný večer.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Pisem.sk

Foto: sxc.hu

Leave a Reply