Home / Súťaže / Dovolenka 2013 so súťažou s Belinda Agency ešte výhodnejšie!

Dovolenka 2013 so súťažou s Belinda Agency ešte výhodnejšie!

O dovolenkových destináciách a tipoch na dovolenku 2013 sa budeme rozprávať s predstaviteľkou firmy Belinda agency  p. Veronikou Zemánikovou:

Prečo by zákazníci mali využiť služby Belinda agency?

Belinda agency je  autorizovaným predajcom zájazdov renomovaných slovenských i zahraničných cestovných kancelárií, ktoré dlhodobo pôsobia na trhu cestovného ruchu. Hlavnou výhodou stránky Belindagency je prehľadnosť, ceny zájazdov vrátane všetkých poplatkov, množstvo informácií a nechýba ani pestrá fotogaléria. Pre zákazníkov Belinda agency samozrejme čaká odmena v podobe internetovej zľavy na zakúpený zájazd.  

Ktoré dovolenkové destinácie sú TOP v roku 2013?

Tohtoročnou horúcou novinkou je Severný Cyprus, ktorý sa hneď pri uvedení na slovenský trh stal najpredávanejšou destináciou. Ponúka pieskové pláže, skvelé hotely i kultúrne či historické skvosty. Po minuloročných dobrých skúsenostiach sa udomácnila medzi ponukami aj španielska Andalúzia či talianske ostrovy Sardínia a Sicília. Trvalo úspešné je Turecko, ktoré  láka množstvo dovolenkárov predovšetkým svojimi kvalitnými hotelovými službami, výhodnými nákupmi a v neposlednom rade i krásnymi plážami.

Taliansko, Sicília - Atahotel Capotaormina

Oplatí sa čakať na takzvané LAST MINUTE aj tento rok?

Trend last minute tu samozrejme stále existuje, môže sa stať, že zájazd na poslednú chvíľu zákazník kúpi výhodnejšie, pretože väčšinou ide o dopredaj posledných izieb. Avšak výber hotelov je tak zúžený, že klient takmer nemá možnosť výberu. Nehovoriac o viacpočetných rodinách alebo okruhu známych, ktorí chcú tráviť dovolenku spoločne. Pre takýchto klientov je skôr výhodné kupovať v akciách first minute, kedy sú zľavy pre dospelých a deti zdarma alebo za zvýhodnenú cenu letenky.

Spolu s redakciou PISEM.SK ste pripravili pre našich čitateľov súťaž. O čo môžu naši čitatelia hrať a ako sa zapoja do hry?

Cenou je zľavový kupón vo výške 50 € na dovolenku zakúpenú prostredníctvom  webového portálu Belindagency.sk. Kupón si môže výherca uplatniť okamžite, alebo ho niekomu venovať. Je platný do konca roku 2013. Zapojenie sa do hry je veľmi jednoduché.

1.     Je potrebné sa stať fanúšikom Belinda Agency na facebooku a zdieľať súťažný článok, ktorý tam bude uverejnený. Počet zdieľaní je neobmedzený a zlosovanie prebehne prostredníctvom aplikácie random.org.

2.     Odpovedať správne na súťažnú otázku, ktorá znie:

AKÉ SÚ HLAVNÉ VÝHODY CESTOVANIA S BELINDA AGENCY? (Stačí vymenovať aspoň jednu)

(Správnu odpoveď nájdete na našej úvodnej stránke www.belindagency.sk) Odpoveď je potrebné zadať do formulára.

Víťazkou súťaže o 50 € kupón sa stala Anna Saganová. Srdečne blahoželáme a tešíme sa na fotografie z dovolenky! :)))

Odkedy a dokedy bude súťaž prebiehať?

Súťaž spúšťame dňa 12.05.2013 a ukončujeme dňa 25.05.2013. Výhercu uverejníme na Facebooku dňa 26.05.2013 a následne ho budeme kontaktovať.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Ďakujeme za rozhovor a cenu do súťaže!

Za kupón v hodnote 50 € ďakujeme Belinda agency a prajeme im veľa úspechov.

Text: Peter

Foto: belindaagency.sk

Leave a Reply