Home / Nezaradené / HANDLER – inzeruj a vyhrávaj!

HANDLER – inzeruj a vyhrávaj!

S inzertnými portálmi sa tento rok roztrhlo vrece. No nie je inzercia ako inzercia. Na trh prišiel nový www.handler.sk  s obrovským potenciálom, na ktorom inzerujete úplne zadarmo. Je to miesto, kde predáte všetko (od starej knižky cez auto až po starý nábytok). Od iných portálov sa líši rôznymi výhodami (napr. za 50 pridaných inzerátov vo všetkých kategóriách získate štýlový MP3 prehrávač).

Ako jeden z mála inzertných portálov, vlastne po bazar.sk zrejme jediný, pripravil aj reklamu. Len pozor, je o niečo viac vulgárna než obyčajne… a nezabúda rypnúť aj do imidžu známeho rappera, či spomenúť trápnu kebabovú scénku.

Hľadáte automobil, motocykel, reality, športové potreby, knihy, elektroniku alebo dokonca zvieratko? Už dlhšie sa ohliadate po vhodnom bilboarde, ponuke práce alebo sa chcete zoznámiť so zaujímavou osobou? Aj takéto možnosti vám ponúka handler.sk. Nájdete tu naozaj všetko. Stránka je príjemne vkusná a prehľadná. Vždy nájdete to, čo hľadáte. Ako už bolo spomínané, ide o pomerne nový projekt, tak sa nemusíte obávať, že by boli inzeráty zahltené rôznymi podvodníkmi alebo predávajúcimi s nekalými úmyslami, ako je to na iných inzertných portáloch na Slovensku.

 Všetkým ľuďom, ktorí sa rozhodnú inzerovať  na našom portály sa chceme vopred poďakovať.

Váš Handler.sk

Foto: handler.sk

Leave a Reply