Home / Nezaradené / Tenisky Osiris online na www.Nahodsa.sk

Tenisky Osiris online na www.Nahodsa.sk

Pozor dámy a páni, ak ste ešte nepostrehli, tak práve dnes vám prinášame staronovú informáciu prostredníctvom nášho blogu! Pred pár týždňami pribudla na náš internetový obchod Nahodsa.sk nová skate-boardingová značka obuvi založená v Južnej Kalifornii, ktorá nesie názov Osiris!

Značka Osiris predstavuje multifunkčný prostriedok na prezentáciu štýlu jednotlivca prostredníctvom ľahkých, štýlových, komfortných a najmä zákaznícky príťažlivých skate tenisiek. Tenisky Osiris sú vhodné pre každú vekovú a sociálnu skupinu. Sú absolútne univerzálne a prispôsobivé každému počasiu. Niekoľko sérií kotníkových tenisiek Osiris prekypuje farebnosťou, čo vám zaručí všetky oči smerujúce len na vás a vaše nohy. Okrem bežných ľudí, ktorí sa v nich prezentujú každý deň, objavili sa aj na nohách svetoznámych celebrít ako Avril Lavigne, Jay-Z, Lil Wayne, Justin Bieber, Snoop Lion a mnohých ďalších!

Náš e-shop vám ponúka hneď niekoľko druhov a farieb tenisiek tejto značky. My vám vyberáme tieto:

Ako prvý prinášame Model Grounds od značky Osiris, ktorý je robený v skate štýle, s koženým zvrškom a vynikajúcou životnosťou, vulkanizovanou technológiou podrážky EVA s vysokou odolnosťou voči oderom a vnútrom s mäkkou tvarovanou EVA stielkou s prírodným latexom pre väčšie pohodlie a stabilitu.

Ako druhý vám ponúkame tento model. Jeho zvršok je z ľahkého a priedušného tkaného materiálu v čiernej farbe, s výrazným oranžovým štepovaním. Vulkanizovaná podrážka s OG Cush systémom a vložka z EVA peny robia z tohto modelu tenisky na každú príležitosť.

Ako tretí je tu ultraľahký model topánok Hayou od Osirisu v červeno-čiernej farbe. Zvršok tenisky je robený zo semišu, plátna sú zosilnené na kritických miestach pre zachovanie dlhej životnosti obuvi. Mäkká tvarovaná textilná EVA stielka s pridaním latexu zvyšuje komfort topánky, tradične polstrovaný jazyk a golier, gumená podrážka s medzipodrážkou EVA má vysokú trvanlivosť, priľnavosť a odolnosť voči oderom.

V Osiris Team Series sa nachádzajú aj ďalšie kotníkové tenisky, a to konkrétne model Osiris Effect, ktorý vám ponúkame ako štvrtý v poradí. Tento model vychádza z klasickej kotníkovej skate obuvi so spojením slim prevedenia. V celokoženom čiernom vyhotovení je tento model vhodný aj na jesenné radovánky v napadnutom lístí. Štandardom sú technológie ako OG Cush systém a RX Insole, ktoré uberajú topánke na váhe a pridávajú na pohodlnosti. Štýlové topánky fakt pre každého.

Všetky uvedené modely nájdete na webovej stránke NAHODSA.SK

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: nahodsa.sk

Leave a Reply