Home / Súťaže / Súťaž o 50 € poukaz s NAHODSA.SK!

Súťaž o 50 € poukaz s NAHODSA.SK!

Hovorí sa, že dobrého nikdy nie je dosť. Stalo sa akýmsi pravidlom, že PISEM.SK prináša pre svojich čitateľov stále nové súťaže, ktoré sú rôzne, pestré, z rôznych oblastí. Tentokrát sa sponzorom súťaže stáva spoločnosť Sports trade s.r.o, ktorá je prevádzkovateľom internetového obchodu www.nahodsa.sk.

Na stránke nahodsa.sk nájdete širokú paletu tovaru, najmä oblečenia, obuvi tých najlepších značiek, ale i rôznych doplnkov ako sú hodinky, darčeky, hračky, kancelárske potreby a mnoho iného. Nedávno sme vám priniesli informáciu o novom sortimente – teniskách značky OSIRIS, ktoré nosia aj svetové celebrity. Počet predávaných značiek na stránke nahodsa.sk už prekročil 100 rôznych značiek, takže vybrať si z ponúkaného sortimenu môže každý.

Ako ešte rozoznáte obyčajný obchod od toho neobyčajného? Napríklad kvalitným blogom, kde sa dozviete informácie zo sveta, rôzne pikošky, informácie o móde, športe, umení, technike. Keby ste taký hľadali, nájdete no taktiež v réžii nahodsa sa, konkrétne tu: http://nahodsa.sk/blog. Obľúbenosť tohto blogu dokazuje aj množstvo fanúšikov, ktorých je už takmer 114 tisíc.

 Dnes môžete u nás so spoločnosťou Sports trade s.r.o. súťažiť!

Cenou bude kupón v hodnote 50 €, ktorý môžete použiť na ľubovolný nákup z internetovej stránky nahodsa.sk. Žiadne lepšie starosti neexistujú. Iba ako si vybrať z množstva ponúkaného kvalitného tovaru! Radi vám tieto príjemné starosti doprajeme!

 Pre účasť v súťaži je potrebné urobiť nasledovné:

 

1. Zodpovedať súťažnú otázku, ktorá znie:

 

Akú kombináciu značiek neponúka internetový obchod Nahodsa.sk : (odpovedajte do formulára v článku)

A) Osiris, Supra, Globe, Kr3w, Soviet

B) Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lacoste

C) Dolce Gabbana, Endorfina , Stoprocent,

D) Ecko , Converse , Tapout , Playboy

2. Zdieľať v našej facebookovej skupine PISEM.SK príspevok o súťaži!

Víťazkou súťaže o 50 € kupón sa stala Mária Miklášová. Víťazke srdečne blahoželáme a tešíme sa na fotografiu s cenou! :)))

 [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Správne riešenie na otázku nájdete na stránke www.nahodsa.sk. Súťaž prebieha od 06.06.2013 do 21.06.2013. Šťastného výhercu vyžrebujeme o deň neskôr, teda 22.06.2013.

Prajeme vám veľa šťastia a firme Sports Trade s.r.o. ďakujeme za cenu do súťaže.

Súťažiaci súhlasia so zasielaním obchodných a iných informácií formou mailu z webu PISEM.SK.


Text: Peter

Foto: nahodsa.sk

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply