Home / Nezaradené / Ako sa zbaviť reklamy?

Ako sa zbaviť reklamy?

Každým dňom je internet viac zahltený reklamou. Nielenže nám ničí nervy v televízií, na každej druhej stránke v novinách, ale už sa bez ohlásenia objavuje aj medzi príspevkami na facebooku! Nielen to, určite ste si všimli, že od začiatku júna youtube spustil projekt, ktorý sa nedá nazvať inak, ako projekt „biznis.“ Po každom druhom prehratom videu sa spustí namiesto napríklad obľúbenej pesničky dvojminútová reklama na komerčnú banku, či inú inštitúciu, ktorú je utrpenie sledovať. Je pravdou, že reklama sa dá po niekoľkých chvíľach preskočiť, ale ani to neupraví pokazený dojem z vyskakovania ponúk na „tú najlepšiu pôžičku.“

Ak to aj vás otravuje, našli sme rýchly, nenáročný a ľahký spôsob ako sa reklamy nielen na facebooku, ale aj na youtube zbaviť. Je ňou nenáročný, malý program Ad Block, ktorý po „free“ stiahnutí a nainštalovaní bude plniť svoju funkciu na jednotku!

Ad Block spoľahlivo odstráni reklamu, čoho sme sa sami stali svedkami. Facebook je zrazu o tretinu prázdnejší, očistený od toho, čo nás nezaujíma. Prehrávanie videí z playlistu na youtube sa zrazu stalo tak príjemným, ako tomu bolo v dobe pred zavedením masívnej kampane tohto najväčšieho archívu videí na svete. Nemožno nespomenúť, že nainštalovaním a teda blokovaním a nezobrazovaním reklamy ste o krok bližšie ku stavu, keď vám náhodný preklik na reklamu môže zaručiť ochranu od vírusov! Preto je dobre chrániť nielen seba, ale aj svoj počítač.

Ak by ste mali záujem stiahnuť si Ad Block vo free verzií, môžete tak spraviť tu:

Pre Mozillu https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/adblock-plus/#id=1865

Pre Google Chrome https://chrome.google.com/webstore/category/apps

Pre Operu https://addons.opera.com/sk/extensions/details/adblockforopera/?display=en

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply