Home / Nezaradené / Pripravte sa na zľavy až 50%!

Pripravte sa na zľavy až 50%!

Od leta nás už delí skutočne iba pár dní. K tomuto obdobiu samozrejme patria rôzne diskotéky, festivaly, akcie a veľa spoločenských udalostí. A vy tam predsa musíte vyzerať najlepšie, ako sa len dá, aby ste zbalili babu/chalana a urobili dobrýdojem.
My v Nahodsa to samozrejme vieme, a prinášame veľký letný výpredaj športového oblečenia, vďaka čomu budete vyzerať ako králi za pár drobných eur.

VEĽKÝ SUPRA VÝPREDAJ

Veľmi populárna značka v našom eshope prešla znova redukčnou diétou cien. V našej ponuke dostanete obrovské množstvo športových tenisiek za tie najlepšie letné ceny. Z veľkého výpredaja vyberáme jeden model, ktorý v lete osloví každého. Ide o tenisky Supra Assault Sport, za skvelú cenu 54,99€.

EXKLUZÍVNY OSIRIS VÝPREDAJ

Ak máte radi uličný štýl, rozhodne sa obzrite po tejto skvelej značke. V našej ponuke ponúkame štýlové čapice za skvelé ceny, okrem toho aj množstvo športových tričiek a mikín. Šiltovky sú za super cenu, ktorá je stanovená na 20,24€.

ŠTÝLOVÝ GLOBE VÝPREDAJ

A ak patríte ku fanúšikom skatu, tak tu máme pre vás ponuku skvelých skate topánok od značky Globe za tie najlepšie ceny. Ide o veľmi kvalitnú obuv, vďaka ktorej svojim chodidlám doprajete ten najvyšší luxus, aký si môžu zažiadať. Spomeniem napríklad model Globe Spire, ktorý môžte vidieť na obrázku. Cena je bezkonkurenčných 32,99€!

TOTÁLNY ECKO VÝPREDAJ

A znova street style. Značka Ecko patrí k tým najluxusnejším v eshope. Tento totálny výpredaj zahŕňa obrovské množstvo šiltoviek, štýlových tričiek a mikín. Vieme, že obrovské množstvo ľudí obľubuje letné čapice. Preto sme zlacnili obrovské množstvo šiltoviek a z ponuky vyberáme model, ktorý je na obrázku a cena je lákavých 14,99€.

Výpredaj športového oblečenia, ktorý sme si pre vás pripravili, je pre vás super príležitosť sa vyparádiť za lacné ceny. V ponuke nájdete obrovské množstvo športovej obuvi, skate obuvi a street tenisiek od výrobcov Supra, Osiris, Globe, Ecko ale aj mnohé iné značky. Nakupujte s Nahodsa a neoľutujete!

Text: nahodsa.sk

Leave a Reply