Home / Nezaradené / Prvá časť: Nafoť staré, vyhraj nové!

Prvá časť: Nafoť staré, vyhraj nové!

Dlho sme s firmou Sports Trade s.r.o. uvažovali, akú zaujímavú súťaž môžeme pre spoločných fanúšikov priniesť. A prišli sme na súťaž, ktorá nesie názov: “Nafoť staré a vyhraj nové.” Tentokrát bude hlavnou výhrou kupón v hodnote až 100 €, ktorý môže výherca použiť na nákup obuvi, ktorú si vyberie z webu nahodsa.sk.

Čo musíte urobiť pre to, aby ste túto skvelú cenu mohli získať?

Je to veľmi jednoduché.

1. Odfotíte, v čom ste obutí. Fotografia môže byť akákoľvek, prevedenie necháme na vás. Môže byť umelecká, hra svetiel, makro, efekt rybie oko a podobne. Musí byť ale vidieť, že túto obuv máte na nohách.

2. Zašlete nám svoju fotografiu spoločne s vyplneným formulárom. Je potrebné nám zaslať aj názov botasiek, tenisiek, či inej obuvi, ktorú by ste si v prípade výhry vybrali. Môžete skĺbiť aj 2-3 typy tenisiek, až do výšky finálnych 100 eur! Nájdete na nahodsa.sk.

FOTOGRAFIE POSIELAJTE PRÁVE TERAZ!!!

____________________________________________________________________________

A ako budeme pokračovať ďalej?

Zber fotografií bude prebiehať až do 14 júla. Následne 15. júla zverejníme na našej stránke PISEM.SK vytvorený fotoalbum. Fotografie budú zverejnené v poradí, v akom ste nám ich zasielali!

Označte fotografiu tlačítkom LIKE a zapíše sa vám jeden hlas.

Výhru získava fotografia, ktorá nazbiera za obdobie 16 dní najviac LIKE označení. Je teda na vašej šikovnosti, aby to bola práve tá vaša. 31. júla o 18 tej hodine zverejníme meno víťaza, ktorý získa kupón, ktorý premení na nákup obuvi, ktorú si vybral. Pozor vyberajte si v prvej časti výhru veľmi dobre, neskôr už nebude možné výhru zmeniť.

Tešíme sa na vaše fotografie a želáme vám veľa šťastia v hre! Firme nahodsa.sk ďakujeme za naozaj hodnotnú cenu.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Peter

Foto: nahodsa.sk

Leave a Reply