Home / Zábava / Ostatné / Battlefield 3 vs Grand Theft Auto V!

Battlefield 3 vs Grand Theft Auto V!

Pred časom sme sa ohliadli za informáciami ohľadne očakávanej, podľa mnohých, hre roka 2013 – GTA V. Aj podľa reakcií herných kritikov pôjde o titul, ktorému kvalita a nápaditosť rozhodne chýbať nebude. Nápaditosťou a umeniu detailov ale, zdá sa neovplývajú iba vývojári z Rockstar Games, ale aj chalani, ktorí radi zabijú desiatky hodín vymýšľaním, hraním a v neposlednom rade strihaním videí, ktoré pracne natočili.

 

Po várke trailerov na GTA V si našli to „svoje“ aj milovníci trochu iného žánra hrania – fps, konkrétne stále jednej z najobľúbenejších multiplayerových „strieľačiek“ – Battlefieldu 3 (BF3). Zrodil sa nápad spojiť trailer na GTA V so scénami z BF3, ktoré hráči nakonfigurovali presne tak, aby kopírovali dej a prostredie z tohto traileru. Aby toho nebolo málo, zvládli to hneď dvakrát! A môžeme povedať, že dokázali mnohé zaujímavé veci, mnoho zaujímavých scén. Veď predsa nie často vidíte  nahradenie idúceho vlaku z trailera na GTA V  kolónou tankov idúcich za sebou! Aké sympatické riešenie!

Scéna, na ktorej ponad kopce prelietava dvojplošník vyriešili veľmi jednoducho – preletom stíhačky nad podobnou scenériou. Vetu – „nedá sa,“ mnohí nepoznajú, čo je potešujúce.  Ak sa vám zábery páčili, podporte tvorcu nápadov prihlásením odberu jeho videí! Nabudúce sa tak možno dočkáme ešte niečoho väčšieho!

 

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=RVzyLzll4NA’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=ECkGqkUx6-k’]

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply